Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Στην Ελβετία δεν το ανέβαλαν!

Στην Ελβετία δεν το ανέβαλαν!

Απλά πράγματα. Στην Ελλάδα είχαμε αναβολή του πρωταθλήματος για λόγους που κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι είχαν σχέση με το ποδόσφαιρο. Και στην Ελβετία που γίνονται συμπλοκές για το ποδόσφαιρο, τα ματς διεξάγονται κανονικά. Όπως η αναμέτρηση της Γιούνγκ Μπόις με την Σιόν.


Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο ματς, υπήρξε θέμα στο σιδηροδρομικό σταθμό της Βέρνης.

Περίπου 30 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε μια ομάδα φίλων της Σιόν που είχαν ταξιδέψει για να παρακολουθήσουν το ματς της ομάδας τους -με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League- στο «Σταντ ντε Σουίς». Από τις συμπλοκές στα σταθμό είχαμε 7 τραυματισμούς, εκ των οποίων ο ένας ήταν πιο σοβαρά με τον άτυχο φίλαθλο να διακομίζεται στο νοσοκομείο.

Η ελβετική αστυνομία επενέβη, αλλά δεν πρόλαβε να αποτρέψει όλα τα παραπάνω. Όμως το ματς της Γιούνγκ Μπόις με την Σιόν, διεξήχθη κανονικά. Απλά, οι φίλαθλοι της Σιόν πήγαν στο γήπεδο με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, ενώ η αποχώρησή τους από την πόλη της Βέρνης, έγινε με ειδικά ναυλωμένο τρένο.

Όμως ούτε αναβολή έγινε στα σημερινά ματς, ούτε στο μέλλον. Όχι στο πρωτάθλημα αλλά και στην αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, λίγες ώρες μετά το συμβάν στο σιδηροδρομικό σταθμό της Βέρνης. Διότι στην Ελβετία δεν παραδίδουν ούτε τη χώρα τους, ούτε το ποδόσφαιρό τους σε μπαχαλάκληδες! Εδώ με μια φωτιά ή με το χτύπημα ενός κουδουνιού οδηγηθήκαμε σε αναβολή. Αυτή είναι η διαφορά...Πηγή:redking.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες