Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

«Τρελαμένος» ο Μπέντο

«Τρελαμένος» ο Μπέντο

Την Πέμπτη επισημοποιήθηκε η απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος και ο Πάουλο Μπέντο «τρελάθηκε» μόλις το έμαθε, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ».


Μπορεί να το γνώριζαν από την Τετάρτη, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός είχε μία μικρή ελπίδα ότι δεν θα έκαναν αυτό που έμοιαζε κα συνεχίζει να μοιάζει παράλογο.

Μάλιστα, ο ίδιος προσπαθούσε να καταλάβει μαζί με τους συνεργάτες του για΄τι συνέβη αυτός, αλλά μάταια.

Ο Μπέντο όταν ρωτήθηκε αν θέλει να παίξει φιλικό η ομάδα του το Σαββατοκύριακο, ο ίδιος απάντησε «όχι» και θα διεξαχθεί μόνο ένα δίτερμα με την Κ-20 το Σάββατο, το οποίο μπορεί όμως να διεξαχθεί με… μεικτές ενδεκάδες.

Και αυτό το δίτερμα ζήτησε να γίνει, γιατί η ομάδα έχει να αγωνιστεί από τις 6 Νοεμβρίου εξαιτίας και της διακοπής των Εθνικών ομάδων, αλλά και αυτής του πρωταθλήματος. Θα έχουν μεσολαβήσει 18 ημέρες μέχρι να ξαναδώσει η ομάδα επίσημο αγώνα και μάλιστα πολύ σημαντικό για το μέλλον της στο Europa League, κόντρα στην Γιανγκ Μπόις.

Τέλος, σήμερα θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα και οι «μίλι», Ντα Κόστα, Ρέτσος και Ρομαό, οι οποίοι καθυστέρησαν να επιστρέψουν από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες καθώς είχαν αγώνες μεσοβδόμαδα.

Μπορείτε να διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.Πηγή:gavros.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες