Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Η μυθική πρόταση για Ιντέγε και ο ρόλος της γυναίκας του

ÉÍÔÅÃÅ ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ PANIONIOS - OLYMPIAKOS (SUPERLEAGUE 2016-2017)

Δύο φορές από την αρχή του 2016 ο Μπράουν Ιντέγε δέχθηκε πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ για να αφήσει τον Ολυμπιακό και τις δύο φορές όμως η απάντηση ήταν αρνητική. Ο Νιγηριανός φορ θέλει και μείνει στον Πειραιά και σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο και η γυναίκα του.


Η πρώτη πρόταση είναι γνωστή και έγινε από ομάδα της Κίνας τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Ιντέγε όμως δέχθηκε μυθική πρόταση και στα τέλη του Αυγούστου. Μάλιστα τα ποσά φημολογείται ότι ήταν μυθικά, αλλά αυτό δεν έφτανε για να αποσπάσει το “ναι” του επιθετικού του Ολυμπιακού.

Αλλωστε ιδιαίτερο ρόλο παίζει και η γυναίκα του, η οποία έχει λατρέψει την Ελλάδα και θέλει τα παιδιά της να μεγαλώσουν εδώ, κάτι από τις υπάρχουσες συνθήκες.

Ο Ιντέγε αυτό που περιμένει είναι μία πρόταση από μεγάλη ομάδα της Αγγλίας και τα λεφτά της Κίνας και του Κατάρ δεν σημαίνουν κάτι γι αυτόν.

Μάλιστα, οι συνεχόμενες καλές εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό, τον έφεραν στην πόρτα της Εθνικής του ομάδας και σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Αλγερία δήλωσε:  «Η ζωή στην Ελλάδα είναι πολύ καλή. Αλλά ανυπομονώ για το ματς με την Αλγερία και δεν μπορώ να περιμένω. Θέλω να δω τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι πιστεύω πως έχουν τον ίδιο στόχο και έρχονται στη Νιγηρία για να κερδίσουμε την Αλγερία στο σπίτι μας. Όλοι ανυπομονούμε για αυτό. Στην ομάδα μου τα πηγαίνω πολύ καλά, είμαι χαρούμενος για αυτό, με όλη τη στήριξη που έχω και ανυπομονώ να το μεταφέρω στη χώρα μου».

Πηγή instasport
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες