Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Ντοκουμέντο: Μαρτυράει από μόνος του! (ηχητικό)

Μαρτυράει από μόνος του (ηχητικό)

Ελιωσε πλέον και η καραμέλα της διαιτησίας! Ο Αλαφούζος σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, παραδέχθηκε ότι ο Θρύλος κέρδισε δίκαια την ομαδούλα του στον Ναό και ξεκαθάρισε ότι η διαφορά των δύο ομάδων δεν οφείλεται στη διαιτησία.


«Ο Ολυμπιακός μάς κέρδισε δίκαια. Οι επτά βαθμοί δεν οφείλονται στην κακή διαιτησία», ανέφερε. Αυτός μαρτυράει από μόνος του! Ο Αλαφούζος ουσιαστικά γκρεμίζει την ίδια την προπαγάνδα του και των συνέταιρων του, Σαββίδη και Μελισσανίδη, οι οποίοι όλο αυτό τον καιρό προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι για την ανυπαρξία τους φταίει η διαιτησία.

Βέβαια, δεν μας είπε για το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Σιδηρόπουλος στη βουτιά του Βιγιαφάνιες. Γιατί δεν μας λέει για τα ανύπαρκτα πέναλτι που έδωσε ο Καλογερόπουλος στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο; Γιατί δεν μας είπε για το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε και πάλι ο Σιδηρόπουλος στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία;

Πλέον, βλέπουν ότι με τα ψέματα δεν πείθουν ούτε τους οπαδούς τους και προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Αλλωστε, πριν από λίγες ημέρες έφαγε κράξιμο από τους οπαδούς του για την ανυπαρξία του Παναθηναϊκού.
Μετά από λίγες ώρες, ωστόσο, ο Αλαφούζος επέστρεψε και προσπάθησε να τα μαζέψει και να βγάλει όλους τους άλλους τρελούς! Ωστόσο, η... κωλοτούμπα του δεν έπιασε τόπο, καθώς υπάρχει ηχητικό στο οποίο ακούγεται ξεκάθαρα να λέει ότι «Η διαφορά των 7 βαθμών φέτος δεν οφείλεται στην κακή διαιτησία, αλλά στα λάθη που κάναμε εμείς».

Ακούστε το: ΕΔΩ!

Πηγή:gavros.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες