Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Αυτή είναι η αλήθεια για Φορτούνη- Ολυμπιακό; Μένει στο Λιμάνι ή όχι;

Αυτή είναι η αλήθεια για Φορτούνη- Ολυμπιακό; Μένει στο Λιμάνι ή όχι;

Εδώ και λίγες ώρες ακούγεται έντονα πως ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται πολύ κοντά στην Λεβερκούζεν. Ισχύει, όμως;


Ο Ιανουάριος πλησιάζει και μαζί έρχονται και τα μεταγραφικά σενάρια. Κάθε μεταγραφική περίοδο άλλωστε «φουντώνουν» για τα καλά, είτε αποτυπώνοντας σε ένα βαθμό την αλήθεια είτε εκφράζοντας προσδοκίες ή ποντάροντας σε πιθανές εξελίξεις.

Όπως και να έχει τα σενάρια στις μεταγραφές έχουν πάντα την τιμητική τους. Και τα τελευταία χρόνια που ο Κώστας Φορτούνης εντυπωσιάζει στον Ολυμπιακό αποτελεί ένα από τα βασικά κεφάλαια των συγκεκριμένων «σεναρίων». Βεβαίως από το ότι τον παρακολουθούν πολλές ευρωπαικές ομάδες μέχρι την απόφαση για πώληση και… μετανάστευση και πάλι (όπως πιτσιρικάς όταν από τον Αστέρα Τρίπολης πήγε στην Καιζερσλάουτερν) υπάρχει πολύς δρόμος. Όπως και να έχει το σίγουρο είναι πως ο…Κωστάκης ο Φορτούνης και με τις φετινές του εμφανίσεις έχει φροντίσει να μαζέψει πολλούς σκάουτερ στο Καραισκάκη για την αφεντιά του.

Αυτή όμως είναι η μια πλευρά του νομίσματος. Και όσο ο Φορτούνης συνεχίζει να «χορεύει» με την μπάλα τόσο οι σκάουτερ και οι ομάδες του εξωτερικού που ενδιαφέρονται θα πληθαίνουν.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Θέλει ο Φορτούνης να πάρει ξανά είτε άμεσα είτε στο κοντινό μέλλον τον δρόμο της… ποδοσφαιρικής μετανάστευσης; Και αυτό που προκύπτει με τα τωρινά (πάντα) δεδομένα είναι πως δεν θέλει. Στον Ολυμπιακό είναι «βασιλιάς», έχει βρει τον καλό του εαυτό, διανύει και πάλι (όπως και πέρσι) μια από τις καλύτερες περιόδους στην καριέρα του και το μόνο που δεν σκέφτεται αυτή την στιγμή είναι πια ομάδα από το εξωτερικό θα κάνει πρόταση για να τον πάρει. Το περασμένο καλοκαίρι άλλωστε υπέγραψε νέο «ηγεμονικό» συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, πήρε τον τίτλο του ηγέτη του νέου Ολυμπιακού και έχει πολλά μπροστά του να πετύχει με τους «ερυθρόλευκους».

Στο ποδόσφαιρο βεβαίως δεν υπάρχει το «σίγουρα», ειδικά στον τομέα των μεταγραφών. Για να προκύψει όμως σοβαρή προοπτική μεταγραφής του κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή θα πρέπει να προκύψουν δύο δεδομένα μαζί. Πρώτον η ομάδα που θα «χτυπήσει την πόρτα» του Ολυμπιακού να είναι top-class και δεύτερον τα χρήματα που θα προσφέρει να είναι εξωπραγματικά για τα ελληνικά δεδομένα.
Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες