Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Μπράβο παιχταρά μου! Τι είπε ο Μανθάτης μετά το χθεσινό ματς

Μπράβο παιχταρά μου! Τι είπε ο Μανθάτης μετά το χθεσινό ματς

Ώριμος και συγκροτημένος ο νεαρός άσος...


Τι σχολίασε στις δηλώσεις του; Ότι το μοναδικό που κρατάει ο Ολυμπιακός από το χθεσινό ματς είναι η πρόκριση και, τώρα, αυτό που θέλει η ομάδα του είναι να νικήσει εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ!

Για το αποτέλεσμα και την πρόκριση: «Μας έλειψαν τα σωστά τελειώματα, ήμασταν και λίγο άτυχοι, αλλά αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Κρατάμε την πρόκριση και τώρα πάμε στην Κύπρο για την πρώτη θέση. Μας έλειπε ο ρυθμός, αλλά δεν είναι αυτό το μεγάλο πρόβλημα γιατί έχουμε αρκετούς διεθνείς που έπαιξαν αυτό το διάστημα. Νομίζω πιο μεγάλο θέμα ήταν η ομοιογένεια που δεν είχαμε, η έλλειψη πειθαρχίας και γενικά η συμπεριφορά μας στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, πετύχαμε ένα γκολ, δείξαμε χαρακτήρα και είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουμε για την νίκη».

Για τη δική του συμμετοχή και τις ευκαιρίες που παίρνουν οι «μικροί» του Ολυμπιακού: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να παίζουμε δίπλα στους παίκτες από την πρώτη ομάδα, ο κόουτς μας έχει δώσει ευκαιρίες, μας εμπιστεύεται και αυτό μας δίνει και αυτό αυξάνει το κίνητρο που έχουμε να τα δίνουμε όλα και στις προπονήσεις, προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι».Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες