Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Τρομερές ατάκες από τον Ολυμπιακό για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: "Γι' αυτό καταρρέουν και ξεγυμνώνονται"

Τρομερές ατάκες από τον Ολυμπιακό για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: "Γι' αυτό καταρρέουν και ξεγυμνώνονται"

Στο Δικέφαλο ζουν τρελές καταστάσεις μετά την ήττα-σοκ από τον Ατρόμητο, ωστόσο στον Πειραιά έχουν τη δική τους εξήγηση για όσα συμβαίνουν από χθες τη νύχτα στην Τούμπα...


Δραματικές είναι οι εξελίξεις από χθες στον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα-σοκ που γνώρισε η ομάδα από τον Ατρόμητο μέσα στην Τούμπα.
Ο Βλάνταν Ίβιτς υπονόησε ότι κάποιοι παίκτες είχαν ...μειωμένη απόδοση στις φάσεις της ανατροπής, ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε ότι δε θα ξαναπάει στο γήπεδο και γενικά ο κόσμος του συλλόγου δείχνει απελπισμένος.

Πάντως, την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι έχουν τη δική τους εξήγηση για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο Λιμάνι έλεγαν χαρακτηριστικά ότι "η προπαγάνδα δεν μπορεί να παίξει μπάλα, ούτε μια σοβαρή ομάδα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό".

Μάλιστα, τόνιζαν δεικτικά από τον Πειραιά ότι "όποτε σφίγγουν τα γάλατα, ξεγυμνώνονται", θεωρώντας ότι όταν παίζουν χωρίς πίεση, όπως έγινε στη Φλωρεντία, μπορεί να δείξουν κάτι καλό, αλλά όταν γίνεται επιτακτική η κατάκτηση των τριών βαθμών, τότε έρχεται η κατάρρευση.

"Δεν έχουν μέταλλο πρωταθλητή", ήταν μια ακόμα ατάκα από το στρατόπεδο των Ερυθρολεύκων που δεν αφορούσε μόνο το Δικέφαλο, αλλά και τους υπόλοιπους μεγάλους αντιπάλους του Ολυμπιακού...Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες