Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Εντυπωσιάστηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με αυτό τον παίκτη!

capture

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Αστάνα ήταν ένας αγώνας με πολύ ιδιαίτερες συνθήκες. Και λόγω του ευρωπαϊκού του χαρακτήρα αλλά και λόγω του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.


Αυτό έδωσε ταυτόχρονα την ευκαιρία στον Πάουλο Μπέντο να δοκιμάσει διαφορετικούς παίκτες σε έναν σημαντικό αγώνα τεστάροντας το επίπεδο ετοιμότητάς τους. Βέβαια, ενώ πολλοί θα περίμεναν ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί μαγκωμένος καθώς οι παίκτες που επελέγησαν δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί αντιθέτως μετά το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα που οι ερυθρόλευκοι δέχτηκαν την ψυχρολουσία του γκολ, φάνηκαν ιδιαίτερα κινητικοί και δραστήριοι με κατοχή της μπάλας και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες (6 στο πρώτο ημίχρονο).

Βέβαια οι κύριοι εκφραστές της επιθετικής αυτής κινητικότητας ήταν οι δύο παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στις πτέρυγες, Σεμπά και Μανθάτης. Μάλιστα, ο πιτσιρικάς Γιώργος Μανθάτης φαίνεται να τράβηξε αρκετά βλέμματα πάνω του. Η απόδοσή του σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που δημιούργησε καθώς και την ασίστ που έβγαλε τον έκαναν, μαζί με τον σκόρερ Σεμπά MVP του 1ου ημιχρόνου για τον Ολυμπιακό.

Ο πιτσιρικάς έτρεξε αρκετά, πίεσε και έκλεψε μπάλες μένοντας πιστός στο πλάνο του προπονητή του που ζητούσε συνεχή πίεση και κάλυψη του χώρου. Εκτός αυτού όμως, φάνηκε να μπαίνει με τσαμπουκά στις φάσεις, να μην διστάζει να κάνει διεισδύσεις και μάλιστα σε τρεις συγκεκριμένες φάσεις να αδειάζει τον προσωπικό του αντίπαλο βγάζοντας επικίνδυνες σέντρες. Σε μία από αυτές τις φάσεις, έβγαλε και τη σέντρα που βρήκε με μεγάλη ακρίβεια τον Σεμπά για την ισοφάριση.

Ο Μανθάτης λοιπόν, έδειξε αρκετά ανεβασμένος και ετοιμοπόλεμος και αν σκεφτεί κανείς και την συνήθεια του Μπέντο να στηρίζει νέα παιδιά τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως θα πάρει και άλλες ευκαιρίες.

Πηγή:thrylikanea.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες