Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Τελειώνει ξένο άσο ο “Σφαιρό” – “Μπαμ” από το ΝΒΑ!

1554120

Ο Πάτρικ Γιανγκ πάλι έπαιξε λίγο στον Ολυμπιακό κόντρα στη Γαλατά, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι πρώτες μουρμούρες, αλλά και οι πρώτες σκέψεις για αντικατάστασή του.


Ο Αμερικάνος δεν μπορεί να βοηθήσει και ίσως ο Ολυμπιακός, βλέποντας και τα αποτελέσματα να μην είναι τα αναμενόμενα, να προχωρήσει σε μεταγραφή της τελευταίας στιγμής.

Την ίδια ώρα, πάντως, οι διαθέσιμοι παίκτες είναι ελάχιστοι. Δεν είναι πλούσια η αγορά στους ψηλούς και κυρίως η προσοχή στρέφεται στους “κομμένους” τού ΝΒΑ.

Ο Καναδός, πρώην σέντερ των Λέικερς, Ρόμπερτ Σάκρε, είναι από τα πιο λαμπερά ονόματα, που κυκλοφορούν. Πρόκειται για συμπαίκτη του Κεμ Μπιρτς στην εθνική Καναδά. Το πρόβλημα με τον Σάκρε είναι ότι δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία.

Και ο πολύ έμπειρος, Λουίς Αμουντσον, είναι ένας παίκτης που ενδεχομένως να απασχολήσει. Πρόκειται για έναν παίκτη με πολυετή εμπειρία στο ΝΒΑ. Πέρυσι ήταν στους Νικς.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θέλει ενέργεια στο παρκέ και δεν την έχει από τον Γιανγκ. Και είναι πιθανό, όπως αναφέραμε, να πάει αυτή τη φορά σε αντικατάσταση…Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες