Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Απίθανος καυγάς της σέξι Μάρτα με οπαδό της ΑΕΚ- τον «τάπωσε» κυριολεκτικά! (ΦΩΤΟ)

Απίθανος καυγάς της σέξι Μάρτα με οπαδό της ΑΕΚ- τον «τάπωσε» κυριολεκτικά! (ΦΩΤΟ)

Μια ανάρτηση της «καυτής» Μάρτα στο instagram ήταν ικανή για να κάνει... μπαρούτι έναν οπαδό της ΑΕΚ, με την πρώην σύζυγο του Ρομπέρτο να του απαντά σε ανάλογο ύφος και να γίνεται «χαμός»!


Είναι, το έχουμε διαπιστώσει εδώ και καιρό, σέξι- για την ακρίβεια υπέρμετρα σέξι και το «όποιος αντέξει» στην περίπτωσή της δεν έχει εφαρμογή, καθώς ουδείς αντέχει.

Αυτό επιβεβαιώθηκε για νιοστή ογδοηκοστή έκτη φορά και σήμερα: η Μάρτα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία με το στήθος της σε πρώτο πλάνο και κάποιος οπαδός της ΑΕΚ ζαλίστηκε από το (υπερ)θέαμα, με αποτέλεσμα να της «επιτεθεί»:

«Από τότε που ήρθες εδώ στην Ελλάδα άρχισες να ντύνεσαι πολύ σέξι και απάτησες τον Ρομπέρτο μ' έναν τραγουδιστή. Το μόνο που σε ένοιαζε ήταν το πόσο θα διασκεδάζεις μόνη σου», ήταν το σχόλιο του alex_aekara με την Μάρτα ν' ανταπαντά με... τάπα:

«Απάτησα τον Ρομπέρτο με έναν τραγουδιστή; Ποιον; Πού την είδες αυτή την ταινία;», έγραψε, σ' ένα πολύ καλό παράδειγμα των όσων «δεινών» τραβάνε οι διάσημοι με τους πάσης φύσεως επικριτές του πληκτρολογίου.

Την παράσταση, πάντως, μετά τον «καυγά» έκλεψε ο arialex 52722, που σε μια προσπάθειά του να ηρεμήσει την Μάρτα της εξήγησε σε άψογα αγγλικά ότι τα παντελόνια δεν κάνουν τον άντρα:
“Clothes do not make the man!”.

Αυτό ακριβώς...

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες