Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Σκανάρισμα...αγοράς για σέντερ ο Θρύλος

Σκανάρισμα...αγοράς για σέντερ ο Θρύλος

Μπορεί άπαντες στον Ολυμπιακό να δηλώνουν την πίστη τους και την εμπιστοσύνη στον Πάτρικ Γιανγκ και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ όμως οι υποχρεώσεις "τρέχουν" και κανένας εκ των δύο δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, τουλάχιστον στο βαθμό του επιθυμητού για να συνεχίσει δίχως τον παραμικρό προβληματισμό η ομάδα.


Ο μεν "Κινγκ-Κονγκ" μόνο... Κινγκ-Κονγκ δεν θυμίζει ως τώρα και προκαλεί έντονο προβληματισμό στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του καθώς πρέπει να μπει και αυτός για τα καλά στο ροτέισον και όχι να παίζει ένα πεντάλεπτο για να δίνει ανάσες στον Κεμ Μπιρτς, ο δε Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι φανερό ότι .

Δυστυχώς, φέτος έχει αλλάξει το φορμάτ της Euroleague και δεν υπάρχει η... χαλαρή πρώτη φάση που σου επιτρέπει πειράματα και κάθε είδους αλχημεία προκειμένου να καλύψεις τα κενά σου.

Δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια και κάθε ήττα μετράει πάρα πολύ και μπαίνει στο... σακούλι για να γίνει στο τέλος η "σούμα". Από τον Πειραιά λένε ότι ο πραγματικός Πάτρικ Γιανγκ θα εμφανιστεί τον Δεκέμβριο αλλά σε κάθε περίπτωση δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια.

Ήδη σκανάρονται περιπτώσεις ψηλών ούτως ώστε αν χρειαστεί να γίνει αλλαγή είτε του Πάτρικ Γιάνγκ είτε του Νίκολα Μιλουτίνοφ καθώς αμφότεροι πιάνουν θέση ξένου, να είναι προετοιμασμένοι και κυρίως "διαβασμένοι" οι Πειραιώτες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι 100% θα έχουμε αλλαγή στο "5" αλλά όπως οφείλουν να κάνουν οι ερυθρόλευκοι, έχουν... τεντωμένες τις κεραίες τους για ψηλούς για παν ενδεχόμενο.

Πηγή:redgoal.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες