Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

«Επίθεση» Καραπαπά σε Αλαφούζο και στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα

«Επίθεση» Καραπαπά σε Αλαφούζο και στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωσταντίνος Καραπαπάς, απάντησε με σκληρό ύφος στο δημοσίευμα της SUN σχετικά με τον ρόλο του Θεόδωρου Γιαννίκου ως επόπτη της Επιτροπής Εξομάλυνσης.


Στην ανάρτηση του στο Facebookκάνει λόγω για… στημένα δημοσιεύματα του συστήματος Αλαφούζου και επαναλαμβάνει ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός στηρίζει την κυβέρνηση στην προσπάθεια που κάνει για κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Το χυδαίο “σύστημα” Αλαφούζου ξαναχτύπησε και σημάδεψε αυτή τη φορά τον Θόδωρο Γιαννίκο.

Ας πάρουν χαμπάρι FIFA και UEFA ότι ο αποτυχημένος και κατεστραμμένος σε όλα (ποδόσφαιρο, κανάλια, επιχειρήσεις) Γιάννης Αλαφούζος, είναι αυτός που οργανώνει και εκτελεί αυτές τις επιθέσεις, πότε κατά του κ. Ινφαντίνο, πότε κατά του κ. Θεοδωρίδη και τώρα κατά του κ. Γιαννίκου.

Οι συνεχόμενοι Ευρωπαικοί διασυρμοί και η κατρακύλα της ομάδας του τον κάνουν να επιτίθεται στις διεθνείς συνομοσπονδίες και να στοχοποιεί στελέχη τους, όπως κάνει και με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Στόχος του Γιάννη Αλαφούζου είναι να παρασύρει το ποδόσφαιρο στον δικό του κατήφορο και χρησιμοποιεί γι αυτό «φυτευτά» δημοσιεύματα απο ξεπουλημένα μπουμπούκια της δημοσιογραφίας (τύπου Καστρινάκη στην πλέον αναξιόπιστη εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου, την «SUN») τα οποία αναπαράγουν οι εντός των συνόρων εργολάβοι λάσπης όπως ο Θωμαίδης και τα γνωστά σάιτ-βόθροι.

ΥΓ.: Εμείς σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ που θα σταθούμε στο πλευρό της κυβέρνησης και των κ.κ. Τσίπρα και Βασιλειάδη στην προσπάθεια να καθαρίσει το ποδόσφαιρο απο τον ΥΠΟΚΟΣΜΟ και τις ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ που το λυμαίνονται. Διότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ζημιά απο αυτή την κατάσταση.Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες