Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Μεταγραφή που θα συζητηθεί στον Ολυμπιακό: Δείτε ποιον σέντερ φορ φέρνει αύριο το πρωί ο Μαρινάκης!

Μεταγραφή που θα συζητηθεί στον Ολυμπιακό: Δείτε  ποιον σέντερ φορ φέρνει αύριο το πρωί ο Μαρινάκης!

Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην επίθεση και ο πρόεδρος φαίνεται ότι έχει έτοιμη τη λύση! Ποιον επιθετικό μπορεί να στείλει με ...συνοπτικές διαδικασίες στην ομάδα;


Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στο γκολ, κάτι που φάνηκε και απέναντι στην Κέρκυρα. Ο Καρντόσο παραμένει σε πολύ κακή κατάσταση, ο Πασιένσια είναι "τελειωμένος" και μόνο με τον Ιντέγιε δεν μπορεί να βγει η σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γι' αυτό θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση σέντερ φορ το Γενάρη και, μάλιστα, δεν αποκλείεται οι Ερυθρόλευκοι να κινηθούν τελικά για δύο παίκτες.

Μία επιλογή, λοιπόν, που μπορεί να παίξει πολύ δυνατά για τους πρωταθλητές είναι κι αυτή του Απόστολου Βέλλιου. Ο Έλληνας σέντερ φορ πραγματοποιεί τελευταία πολύ καλές εμφανίσεις με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (6 γκολ) και θα μπορούσε να αποκτηθεί πολύ εύκολα από τους Πειραιώτες.

Γιατί ο πρώην σέντερ φορ του Ηρακλή αποτελεί στην ουσία προσωπικό "δώρο" του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγγλικό σύλλογο στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που έγιναν το καλοκαίρι για να πάρει την ομάδα.

Τώρα, όμως, που το deal δείχνει να μην προχωράει, καθώς η Φόρεστ περιμένει το "ok" της αρμόδιας επιτροπής της αγγλικής λίγκας για να προχωρήσει η μεταβίβαση μετοχών σε κονσόρτσιουμ Αμερικανών, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού λέγεται ότι θα αξιώσει πίσω μέρος των χρημάτων που πρόλαβε να επενδύσει στο σύλλογο.

Επομένως θεωρείται πολύ πιθανός ένας επαναπατρισμός του Απόστολου Βέλλιου το Γενάρη, όχι μόνο επειδή θεωρείται παίκτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και γιατί θα ...περισσεύει στην αγγλική ομάδα με τα νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν.Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες