Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Η ατάκα Σκίμπε για Φορτούνη!

Η ατάκα Σκίμπε για Φορτούνη!

Έτοιμη για το αυριανό παιχνίδι με τη Βοσνία είναι η Εθνική Ελλάδας. Ο Μίκαελ Σκίμπε περιμένει κλειστό ματς και στηρίζει πολλά στον Κώστα Φορτούνη.


«Περιμένω ένα "κλειστό" παιχνίδι και θα είναι οι λεπτομέρειες αυτές που θα το κρίνουν. Και οι δυο ομάδες έχουν αρκετούς καλούς παίκτες, για αυτό η μία καλή ιδέα του Φορτούνη από τη μία ή του Πιάνιτς από την άλλη. Να παίξουμε 90 λεπτά θαρραλέα, δυναμικά μέσα στην έδρα μας. Και αυτό θέλουμε να μεταφέρουμε και στους φιλάθλους να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να πάμε στην Βοσνία», δήλωσε σχετικά ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας.

Για το αν έχει την ίδια αίσθηση με τον κόσμο, ότι δηλαδή η προκριματική φάση αρχίζει αύριο: «Όχι δεν το βλέπω έτσι, ακριβώς το αντίθετο. Όλος ο χρόνος που πέρασε έφερε αρκετές αλλαγές αυτό που είναι σίγουρο και επειδή ο στόχος μας είναι να πάμε στην Ρωσία είναι καθήκον μας να κερδίσουμε τη Βοσνία. Και η δική μας ομάδας και ο αντίπαλος έχει καλούς παίκτες, διεθνείς παίκτες. Δεν θα ήταν σωστό να επικεντρωθούμε μόνο στους Τζέκο, Πιάνιτς γιατί έχει και άλλους καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που πρέπει να ξεχωρίσει σε εμάς, είναι να φανούμε σαν ομάδα όπως στην Αυστραλία, την Ολλανδία και στα τρία ματς των προκριματικών μέχρι τώρα».Πηγή:gavros.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες