Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

"Ρε αντικειμενικοί, αυτό δεν είναι είδηση;"


Θέση στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες μετά τις καταγγελίες του προπονητή του ΠΑΟΚ για «στησίματα» παικτών του, πήρε η Θύρα 7.


Αναλυτικά: «ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΥΠ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΛΙΒΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΒΕΛΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΒΗΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΓΙΟΥΧΕΣ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ ΓΙΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΟΥΓΓΑ. ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ Η «ΓΑΤΑ»; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ; ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΑΕΔ ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ. ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ».Πηγή:redking.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες