Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Ατάκες που θα συζητηθούν: «Ισχύει ότι με Γκώνια θα παίξουμε την καλύτερη μπάλα - Τι τους φταίει ο Ολυμπιακός;"

 

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Καλλιθέας, Γιώργος Κατσικογιάννης, μιλάει για την πρόσφατη "κόντρα" του με τον Παναθηναϊκό!


Ο πρώην άσος τού Ολυμπιακού και νυν αρχηγός της Καλλιθέας, σχολίασε ακόμα ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που είναι πρώτος ο Ολυμπιακός, μετατρέποντας ξανά σε προβλέψιμο το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στην ατάκα του Τάκη Γκώνια για το ποδόσφαιρο που παίζει η Καλλιθέα.

"Ήταν ένα φιλικό προπόνησης και προετοιμασίας και για τις δύο ομάδες. Θεωρώ ότι έκανε καλό σε όλους που παίξαμε, αλλά το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της Καλλιθέας. Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά, κάναμε ό,τι ζητάει ο προπονητής μας", είπε αρχικά ο Γ. Κατσικογιάννης.

Στο σχόλιό του για τον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι έχει ξεφύγει με +7 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, τόνισε: "Έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός, έχει το καλύτερο ρόστερ και είναι δίκαια πρώτος. Δεν φταίει κάτι στις άλλες ομάδες που είναι πρώτος ο Ολυμπιακός, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τους υπόλοιπους. Ο Ολυμπιακός έχει βαθος στο ρόστερ του, δεν χάνει βαθμούς, στα ντέρμπι έδειξε πως είναι καλύτερος. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, αλλά όταν όλες οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες χάνουν βαθμούς, είναι δύσκολο να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό".

Για τους άλλους τρεις μεγάλους τού πρωταθλήματος μας είπε: "Είναι βελτιωμένοι σε σχέση με πέρσι, έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Περίμενα όμως ότι θα βλέπαμε ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα, αλλά δυστυχώς με τους βαθμούς που έχασαν από τους "μικρούς" έχει γίνει ξανά το πρωτάθλημα προβλέψιμο".

Τέλος, αναφέρθηκε στην Καλλιθέα, το πρωτάθλημα της Football League και τις δηλώσεις του Τάκη Γκώνια ότι η ομάδα του θα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: "Γίνεται χάος στο ποδόσφαιρό μας, αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Εμάς, σαν Καλλιθέα, μας κάνει καλό η διακοπή γιατί δουλεύουμε ακόμα περισσότερο με τον προπονητή μας και βελτιώνουμε πράγματα. Ισχύει αυτό που έχει πει ο κύριος Γκώνιας, θεωρώ ότι παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα το δείξουμε ξανά στο γήπεδο, όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Έχουμε μία νεανική ομάδα και θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς, χωρίς να λέμε μεγάλα λόγια".
 
Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες