Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Ποιος Βιάνα; Άλλος λόγος διώχνει τον Σιόβα! Δείτε τι έκανε και θεωρείται «ξένο σώμα» εδώ και 20 ημέρες!

 

Μπορεί τα ρεπορτάζ να λένε πως ο "Μπέντο προτιμά τον Βιάνα από τον Σιόβα", ωστόσο η πραγματική αιτία που ο παίκτης φεύγει είναι ...εξωαγωνιστική! Αυτό το θέμα θα συζητηθεί!


Τις τελευταίες ημέρες επέστρεψε στην επικαιρότητα το όνομα του Σιόβα, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο Μπέντο προτιμάει τον Βιάνα και ταυτόχρονα δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Έλληνα στόπερ.

Ωστόσο, ψάξαμε να βρούμε τι συμβαίνει στου Ρέντη και έμαθε πως τα πράγματα στη συγκεκριμένη υπόθεση. είναι διαφορετικά, καθώς το θέμα που έχει προκύψει με τον διεθνή άσο, είναι αποκλειστικά εξωαγωνιστικό και γι' αυτό αυτή τη στιγμη βρίσκεται σε μόνιμη "καραντίνα"!

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον παίκτη ήταν πριν το ματς στην Αστάνα, όταν ουσιαστικά αρνήθηκε να μπει στη διαδικασία του ταξιδιού, προφασιζόμενος (όπως θεωρήθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού) τραυματισμό.

Αυτό συνέβη ενώ είχαν προηγηθεί δύο ακόμη επεισόδια σε αντιδράσεις του όταν έμενε εκτός αποστολής και μοιραία του διαμηνύθηκε συγκεκριμένο μήνυμα, πως με τέτοια συμπεριφορά δεν υπολογίζεται. Κάτι για το οποίο, βέβαια, ήταν απόλυτα σύμφωνος και ο Μπέντο.

Ο Σιόβας, λοιπον, δεν προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, όπως έκανε και ο Μανιάτης πριν το (πρόσκαιρο) συγχωροχάρτι του.
Έτσι, όχι απλώς φεύγει τον Γενάρη (δεδομένα, παρότι και σ' αυτή την περίπτωση υπάρχουν πολλές δυσκολίες, αφού αφενός δεν υπάρχει -προς στιγμήν τουλάχιστον- ενδιαφέρον, αλλά και το συμβόλαιό του είναι σημαντικό για να καλυφθεί έστω και δανεισμός του), αλλά πλέον είναι εδώ και 20 μέρες τουλάχιστον "ξένο σώμα" για τον Ολυμπιακό! Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες