Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Σκάει πρόταση 10+ μύρια στον Ολυμπιακό απο αγγλική ομάδα για τον...

Σκάει πρόταση 10+ μύρια στον Ολυμπιακό για τον...

Μεγάλη αγγλική ομάδα έχει βάλει στο μάτι βασικό και αναντικατάστατο άσο του Ολυμπιακού - Διαβάστε για ποιον πρόκειται!


Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες, που κάνει κάθε χρόνο πρωταθλητισμό με συνέπεια στη Σούπερ Λιγκ και συμμετέχει στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις.

Μοιραία το ρόστερ του πρέπει να στελεχώνεται από καλούς ποδοσφαιριστές, που να μπορούν να ανταποκριθούν στο υψηλό επίπεδο των απαιτήσεων.

Για αυτό και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια συχνά καλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν αποκτήσει ποδοσφαιριστές των Πειραιώτων (βλ. Μανωλά, Μήτρογλου, Σάμαρη κ.α.), καθώς έχουν δοκιμαστεί σε απαιτήσεις επιπέδου...

Κάπως έτσι έρχεται το σημερινό ρεπορτάζ της SportDay, που αναφέρει ότι μεγάλη αγγλική ομάδα έχει στη λίστα της τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και, μάλιστα, έχει το πορτοφόλι για να δώσει τα 10+ εκ. ευρώ που ζητάει ο Ολυμπιακός!

Δεν γίνεται γνωστό το όνομα της ομάδας, αλλά υπάρχει αναφορά στο παιχνίδι της Σερβίας με την Ουαλία, στο οποίο τσέκαραν για τελευταία φορά τον άσο του Ολυμπιακού.

Εμείς απλώς να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδας του εξωτερικού...Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες