Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

H απάντηση Μπέντο για Σιόβα: "Δεν έπαιζε γιατί..."!

H απάντηση Μπέντο για Σιόβα: "Δεν έπαιζε γιατί..."!

Η απάντηση του Πορτογάλου προπονητή για την παρουσία του Έλληνα άσου στο παιχνίδι με τον Πλατανιά!


Ο Πάουλο Μπέντο ρωτήθηκε για την παρουσία του Σιόβα και είπε ότι ο λόγος που δεν έπαιζε μέχρι σήμερα, ήταν γιατί είχε τραυματιστεί! Και στη συνέχεια περίμεναν να βρεθεί σε καλή φυσική κατάσταση, για να παίξει...

Για το αν πήρε τις απαντήσεις που ήθελε από τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής: «Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός πως καταφέραμε να σκοράρουμε γρήγορα το γκολ μας επέτρεψε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μας έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα ματς. Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία των ποδοσφαιριστών μας, αποδείξαμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια».

Για το αν σκοπεύει να δώσει συνεχόμενες ευκαιρίες στον Σιόβα σε σχέση με την καλή εικόνα που είχε στο σημερινό ματς: «Εμείς πάντα προσπαθούμε να προετοιμάσουμε όλους τους παίκτες έτσι ώστε να είναι έτοιμοι. Στην περίπτωση του Σιόβα συνέβη ότι πέρασε έναν τραυματισμό και άργησε να είναι έτοιμος και να αφομοιώνει τις ιδέες μας και του πήρε χρόνο να αποκτήσει τη φυσική κατάσταση. Έτσι όταν ήταν έτοιμος τον προετοιμάσαμε για να μπει σε κάποιο παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση του Σιόβα όπως και από τους άλλους παίκτες της ομάδας μας. Όσο περνάει ο καιρός δείχνει ότι εξελίσσεται και είναι στη διάθεση μας».

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες