Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Μήνυμα Καραπαπά στο fb - "Έκαψαν κασκόλ του Ολυμπιακού"!

Μήνυμα Καραπαπά στο fb - "Έκαψαν κασκόλ του Ολυμπιακού"!

Τι σχολίασε ο Κώστας Καραπαπάς για την είδηση που βγήκε ότι κάποιοι "ανεγκέφαλοι" βεβήλωσαν το μνημείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη μνήμη της τραγωδίας των θυμάτων της Θύρας 7.


Ντόρος δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί από την είδηση ότι βεβήλωσαν το μνημείο του Ολυμπιακού αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7. Ο διευθυντής επικοινωνίας των Ερυθρόλευκων έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, διαψεύδοντας ότι συνέβη το παραπάνω γεγονός.

Όπως τόνισε σε ανάρτησή του στο facebook, πήγε ο ίδιος στο μνημείο και εξακρίβωσε ότι δεν υπάρχει καμία ζημιά, αντιθέτως αποκάλυψε ότι κάποιοι έκαψαν κασκόλ και μια σημαία του Ολυμπιακού στο μνημείο του Δήμου στο δρόμο στις 4:00 το πρωί, όχι στο γήπεδο και στον φυλασσόμενο χώρο.

«Επειδή κάποιοι γράφουν στο facebook και στο twitter ότι κάηκε το μνημείο της Θύρας 7 στο γήπεδο μας, ότι το βεβήλωσαν ξανά και διάφορα άλλα, πήγα ο ίδιος εκεί και είδα ότι δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Η φωτογραφία είναι πριν πέντε λεπτά. (ΥΓ.: Όσο για κάποιους που με αυτή την αφορμή ρωτούν τι έκανε η ΠΑΕ για τους βέβηλους που την προηγούμενη φορά πράγματι είχαν προσβάλει τη μνήμη των αδερφών μας, το έχουμε ξαναπεί ότι κάναμε κάθε νομική ενέργεια και στραφήκαμε εναντίον τους για προσβολή μνήμης τεθνεόντων και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια. Ελπίζω δηλαδή γιατί στην Ελλάδα είμαστε…)», έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Να τα ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Πήγαν κάποια ζώα και έκαψαν δυο κασκόλ και μια σημαία στο μνημείο του Δήμου στο δρόμο στις 4:00 το πρωί, όχι στο γήπεδο και στον φυλασσόμενο χώρο. Άμεσα θα δούμε τι γίνεται από τις κάμερες και θα παραδώσουμε το υλικό στους αρμόδιους. Όχι ότι ελπίζω κάτι. Αντίθετα ελπίζω να φροντίσει η μοίρα να πάθουν τα χεράκια τους ότι έκαναν σε ένα χώρο μνήμης… Στην Ελλάδα κάποτε ούτε θα μπορούσες να διανοηθείς να προσβάλλεις τη μνήμη νεκρού… Κάποτε…».

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες