Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Φοβερή τοποθέτηση μετά το ντέρμπι: «Τον πρωταθλητή θα τον σέβεστε!»

Φοβερή τοποθέτηση μετά το ντέρμπι: «Τον πρωταθλητή θα τον σέβεστε!»

«Τρία γκολ και λίγα ήταν από την «αρμάδα» των Πειραιωτών που έκανε την ΑΕΚ, υποψήφια πρωταθλήτρια, να περιμένει τον Σιδηρόπουλο να σφυρίξει την λήξη από το... πρώτο λεπτό». Γράφει ο Γιώργος Νοικοκύρης.


Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα μεγάλο. Έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του το καλοκαίρι. Τώρα ψάχνεται για να βρει και πάλι τον γνωστό του καλό εαυτό, να γίνει και πάλι η ομάδα που την έβλεπαν με τα «κυάλια» αυτοί που έβρισκαν παρηγοριά στις φτηνές δικαιολογίες. Ο Ολυμπιακός είχε δύο ήττες σερί, είχε σοβαρά προβλήματα στην άμυνα και η ΑΕΚ ερχόταν στο Καραισκάκη για να τον «τελειώσει», μαζί με τον Μπέντο.

Η αλήθεια όμως τελικά ήταν πολύ διαφορετική. Ο Ολυμπιακός «φώναξε» χθες πως τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΤΕ! Τρία γκολ και λίγα ήταν από την «αρμάδα» των Πειραιωτών που έκανε την ΑΕΚ, υποψήφια πρωταθλήτρια, να περιμένει τον Σιδηρόπουλο να σφυρίξει την λήξη από το.. πρώτο λεπτό. Και μια που είπα Σιδηρόπουλος να τον «χαίρονται» στο δικό τους 50-50… Γιατί όταν κερδίζεις 3-0 (και λίγα ήταν) απέναντι σε έναν τουλάχιστον προκλητικό διαιτητή και βοηθούς που «σημάδεψε» τον Μποτία χωρίς λόγο, που δεν απέβαλλε τον Πατίτο για το χτύπημα εκτός φάσης στον Πατίτο, που προσπαθούσε με τα σφυρίγματα του να «σώσει» την ΑΕΚ, έχεις κάθε δικαίωμα να μιλήσεις για διαιτησία. Η μαγκιά είναι να μιλάς για διαιτησία έχοντας ρίξει τρία γκολ. Όχι κάθε φορά που χάνεις…

Όσο για το ντέρμπι, πιο ντέρμπι; Τέσσερα πέρσι στο Καραισκάκη, τρία φέτος και λίγα ήταν! Όλη η ομάδα «κένταγε», ο Σεμπά έδειξε γιατί δεν βγαίνει ούτε με «σφαίρες» από την ενδεκάδα, ο «Φορτού» επέστρεψε, ο Μαρτίνς έκανε τα πάντα, ο Μίλι το ματς της καριέρας του, ο Ιντέγε τους «έφαγε» όλους και κυριότερο, ο Ντα Κόστα με τον Μποτία ήταν απροσπέλαστοι και απολαυστικοί.

Αυτά για το 3-0 του «ντέρμπι». Δεν έγινε και τίποτα βέβαια, μην ξεχνιόμαστε ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει δικά του «θέματα» να λύσει. Και με τέτοιες εμφανίσεις, με τέτοια αποτελέσματα θα το πετύχει. Ένα πόντο πίσω από την κορυφή είναι μετά τις «ομορφιές» στην Λεωφόρο και υπάρχει δρόμος μπροστά. Δρόμος που πρέπει πρωτίστως ο Ολυμπιακός να διανύσει με την «μπάλα κάτω», χωρίς πανηγυρισμούς και μεγάλα λόγια. Ακόμη «ψάχνεται», το ματς αυτό θα τον βοηθήσει αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα παραπάνω. Έχει πολύ δρόμο, πολλά δύσκολα ματς και ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει προβλήματα. Όσο πιο γρήγορα τα λύσει τόσο πιο γρήγορα θα αναγκάσει και τους άλλους να μην ξεχνάνε, πως τον ΑΙΩΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΤΕ!!!


Πηγή:
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες