Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Σοκ στον Ολυμπιακό με Φορτούνη, πάνω που πήρε τα πάνω του!

Σοκ στον Ολυμπιακό με Φορτούνη, πάνω που πήρε τα πάνω του!

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ ο Κώστας Φορτούνης δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη λόγω... Εθνικής, ωστόσο οι Πειραιώτες ελπίζουν σε «παραθυράκι».


Ο διεθνής άσος τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής με την Κύπρο κι όχι μόνο τέθηκε νοκ άουτ ενόψει Εσθονίας, αλλά είναι πολύ πιθανό να χάσει και τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.

Την ίδια στιγμή όμως ο ΚΑΠ αναφέρει πως:

«Ποδοσφαιριστής ο οποίος αποκλείστηκε από Εθνική ομάδα λόγω τραυματισμού ή ασθενείας του, δεν δύναται να μετάσχει σε αγώνα της ομάδας του πριν από την παρέλευση οκτώ (8) ημερών από τον αγώνα της Εθνικής ομάδας στον οποίο δεν συμμετείχε για την πιο πάνω αιτία, χωρίς να υπολογίζεται η ημέρα του αγώνα της Εθνικής. Η τυχόν συμμετοχή του είναι αντικανονική και τιμωρείται και αυταπάγγελτα από τη διοργανώτρια. Εξαιρούνται οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν με την ομάδα τους λόγω τραυματισμού ή ασθένειας σε αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου αμέσως προηγούμενου από τον αγώνα της Εθνικής».

Στο μεγάλο Λιμάνι πάντως θεωρούν ότι δεν υπάρχει νομικό «κώλυμα» για τον Φορτούνη, καθώς τραυματίστηκε σε αγώνα της Εθνικής ομάδας.

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες