Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Αποκάλυψη! Οι διάλογοι του επεισοδίου: "Θα σε βρω ρε αρχ@δ@ και θα σε σκοτώσω"!

Οι διάλογοι του επεισοδίου που αποκάλυψε ο Sportdog: "Θα σε βρω ρε αρχ@δ@ και θα σε σκοτώσω"!

Απίστευτο περιστατικό μετά το Ατρόμητος - Ολυμπιακός στο Περιστέρι! Διαβάστε τι γράφει το φύλλο αγώνα, για τις ατάκες που ακούστηκαν στα αποδυτήρια!


Σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει γράψει ο διαιτητής στο φ.α., ο Γιώργος Σπανός επιτέθηκε φραστικά στον Κούρεντα και μετά τη λήξη της αναμέτρησης έπιασε τον βοηθό από τον λαιμό!

"Ασέλγησες στο ποδόσφαιρο. Έχεις τελειώσεις, εσύ και ο Μπουτζιώλης (πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων). Γιατί εκτίθεσαι για τον Μπουτζιώλη.

Από Δευτέρα δεν θα είσαι τίποτα. Έχετε τελειώσει", φέρεται να είπε ο Σπανός στη διάρκεια του ημιχρόνου, ενώ και μετά το τέλος του ματς πήγε ξανά στα αποδυτήρια των διαιτητών, σε έξαλλη κατάσταση!

"Έκανες έγκλημα σήμερα θα σε εξαφανίσω. Τελείωσες από το ποδόσφαιρο, εσύ και ο Μπουτζιώλης. Έκανες την αποστολή σου. Θα έρθω εγώ ο ίδιος στα Τρίκαλα και θα σε βρω και θα σε γ.... Θα σου βγάλω τα αυτιά. Δεν θα ξαναπιάσεις σημαία. Τελείωσες εσύ και ο Μπουτζιώλης. Θα σε γ… ρε π.... Θα σε βρω ρε αρχ... και θα σε σκοτώσω", ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα του Ατρομήτου, μετά τη λήξη του ματς, προς τον βοηθό Κουρέντα...

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες