Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Φινάλε! Τελευταία ευκαιρία από Μπέντο στον...

Φινάλε! Τελευταία ευκαιρία από Μπέντο στον...

Ποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που πέρσι έβγαζε μάτια με τη φανέλα του συλλόγου, βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας!


Ο Πάουλο Μπέντο έχει αποδείξει το διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού, ότι δεν έχει εμμονές.

Θέλει να πάρει από κάθε ποδοσφαιριστή το καλύτερο που μπορεί, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για παίκτη που στη θέση του δεν έχει την πολυτέλεια να υπάρχουν πολλές τοπ λύσεις στο ρόστερ...

Για αυτό και σκοπεύει να δώσει στον συγκεκριμένο "ερυθρόλευκο" άσο μία ακόμα ευκαιρία, αλλά όπως υποστηρίζουν οι καλά γνωρίζοντες θα είναι και η τελευταία!
Ο λόγος για τον Πάρντο, ο οποίος από την αρχή της σεζόν είναι... στον κόσμο του!

Σε τέτοιο βαθμό που δεν βρίσκει θέση ούτε στην 18άδα, αν και πέρσι ήταν βασικό μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Όπως λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Ολυμπιακό, ο Κολομβιανός άσος είναι επηρεασμένος μετά από την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα και λειτουργεί σαν να έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του...

Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πάνω στον οποίο ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει πολλά χρήματα!

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει από την πλατεία Αλεξάνδρας, ο Πάρντο θα έχει μία ακόμα ευκαιρία στην ομάδα, προφανώς για δύο - τρεις μαζεμένους αγώνες, προκειμένου να επανέλθει στα στάνταρ απόδοσης που τον έχουν συνηθίσει όλοι.

Διαφορετικά πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα και μετά τον Γενάρη, αν δεν μπορεί να βρει θέση ούτε στην 18άδα...

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες