Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Έκπληξη! Aυτόν "τελειώνουν" στον Ολυμπιακό;

Έκπληξη! Aυτόν "τελειώνουν" στον Ολυμπιακό;

Το σενάριο που κυκλοφορεί δεν δίνει και πολλές πιθανότητες να μακροημερεύσει στο Λιμάνι!


Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες και ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ, που λειτουργεί σε συγκεκριμένα πρότυπα.

Για αυτό και έχει στελεχώσει τον οργανισμό του με ανθρώπους που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του συλλόγου, γνωρίζουν την ευρωπαϊκή πραγματικότητα και, φυσικά, είναι ικανοί για να βρίσκονται στο πόστο που βρίσκονται.

Παρόλα αυτά υπάρχει ένα πρόσωπο στον Ολυμπιακό με σημαντική, επιτελική θέση στην ομάδα, που φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά παράπονα από την παρουσία του.

Ο λόγος για τον Φρανσουά Μοντεστό, για τον οποίο το τελευταίο διάστημα (ειδικά τις δύσκολες ημέρες του τελευταίου διαστήματος) υπήρχε μουρμούρα στο Λιμάνι για τον τρόπο λειτουργίας του.

Πολλά και πολύ περισσότερα περίμεναν ότι θα έκανε ο παλαίμαχος Γάλλος οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καθώς θεωρούσαν πως αν μη τι άλλο θα μπορούσε να βρίσκεται πιο κοντά στην ομάδα!

Για αυτό και είναι βαρύ το κλίμα για τον Μοντέστο στον σύλλογο και υπάρχουν φωνές (ακόμα και εντός της ομάδας!) που αναφέρουν ότι δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα στον Ολυμπιακό...

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός πρόσφατα, με τις δύο κολλητές ήττες για παράδειγμα, είναι καταστάσεις σχεδόν πρωτόγνωρες για τους Πειραιώτες.

Πολύ περισσότερο για τον Μοντέστο, που μέχρι πριν από λίγο καιρό φορούσε ακόμα τα αθλητικά του παπούτσια...

Το γεγονός, πάντως, είναι ότι το κλίμα είναι βαρύ για εκείνον στον σύλλογο και μένει να δούμε αν και ποιες θα είναι οι εξελίξεις με την περίπτωσή του.

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες