Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Αλλοίωση αποτελέσματος! Αυτή είναι η εξυγίανση;;

Αλλοίωση αποτελέσματος

Τα δώρα στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται! Στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Ηρακλή (2-0) ο Μπεργκ όταν δέχεται την μπάλα από τον Λέτο είναι πεντακάθαρα σε θέση οφσάιντ, αλλά ο πρώτος βοηθός Μανώλης Καλφάκης έκανε τα στραβά μάτια και άφησε τη φάση να εξελιχθεί.


Το χέρι του Σουηδού επιθετικού είναι ξεκάθαρα πιο μπροστά από τον αμυντικό του Ηρακλή και αυτό που μετράει είναι το τελευταίο μέρος του σώματος. Αρα, ο Μπεργκ είναι σε θέση οφσάιντ και υπάρχει πεντακάθαρη αλλοίωση του αποτελέσματος.

Επειδή, υπάρχουν κάποιοι… εξυπνάκιδες, οι οποίοι μας πουν για τη γραμμή του συνδρομητικού καναλιού, αν παρατηρήσετε καλύτερα η γραμμή είναι στραβή! Δεν είναι στην ευθεία και φαίνεται και από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής.
Πού είναι οι «αντικειμενικοί»; Θα γράψουν τίποτα για το οφσάιντ και την ξεκάθαρη αλλοίωση του αποτελέσματος; Ή και αυτοί σαν τον βοηθό Καλφάκη δεν είδαν... τίποτα; Ξεφτιλίζεστε μόνοι σας και ο κόσμος πλέον καταλαβαίνει το βρόμικο παιχνίδι που παίζετε.

Εκτός από τους... αντικειμενικούς φαίνεται πως έχει εξαφανιστεί και ο Αλαφούζος, ο οποίος κατά τα άλλα είναι λαλίστατος! ΞΕΦΤΙΛΑ!


Πηγή:gavros.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες