Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Χοντρό επεισόδιο στα αποδυτήρια στο Περιστέρι!

Χοντρό επεισόδιο στα αποδυτήρια στο Περιστέρι!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για ένα πολύ σοβαρό θέμα μετά το Ατρόμητος – Ολυμπιακός. Η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει, του κρατούσαν τα χέρια!


Πάρα πολλά παράπονα από την διαιτησία του Δελφάκη και τις αποφάσεις των βοηθών του έχουν στον Ατρόμητο και θεωρούν πως τα λάθη έκριναν το τελικό αποτέλεσμα και έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό με 1-0.

Την άποψη αυτή εξέφρασε και ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος μετά το παιχνίδι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, επειδή τόνισε πως έπαιζαν 14 εναντίον 11, ενώ ανέφερε πως υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Ο ιδιοκτήτης όμως του Ατρομήτου ήταν σε έξαλλη κατάσταση και μετά το σφύριγμα της λήξης, όταν και έκανε… ντου στα αποδυτήρια και άρχισε να φωνάζει στους διαιτητές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν στο σημείο, ο Σπανός για πρώτη φορά ήταν τόσο νευριασμένος, φώναζε συνεχώς, ενώ υπήρξε και πολύ σοβαρό επεισόδιο με τον βοηθό Κούρεντα. Το αφεντικό του Ατρόμητου δεν κρατιόταν σε τέτοιο σημείο που λίγο ήθελε να κινηθεί απειλητικά εναντίον του συγκεκριμένου βοηθού. Ωστόσο, οι άνθρωποί του από τη διοίκηση που ήταν κοντά του έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να τον ηρεμήσουν και του κρατούσαν τα χέρια χαμηλά, ώστε να αποφευχθεί κανονική... σύρραξη.

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες