Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Τι προβλέπει ο κανονισμός για τα καπνογόνα στο Καραϊσκάκη

Τι προβλέπει ο κανονισμός για τα καπνογόνα στο Καραϊσκάκη

Προβλέπεται τελικά τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για όσα έκαναν στο σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ οι φίλοι του Ολυμπιακού; Διαβάστε τι αναφέρει ο πειθαρχικός κώδικας.


"Η εισαγωγή στο γήπεδο πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και εν γένει εύφλεκτων υλικών απαγορεύεται αυστηρά.

Το άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιουδήποτε εν γένει εύφλεκτου υλικού στις κερκίδες πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια ή μετά την λήξη του αγώνα, αν δεν επακολούθησε ρίψη αυτών στον αγωνιστικό χώρο ή σε άλλη εξέδρα επιφέρει τις ακόλουθες ποινές:

α) Χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000) έως δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000).

β) Σε περίπτωση υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα, η προβλεπόμενη χρηματική ποινή διπλασιάζεται.

γ) Σε περίπτωση νέας υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα (τρίτο, κ.ο.κ.), η ως άνω χρηματική ποινή μπορεί να αυξηθεί μέχρι το ποσό των 20.000,00 Ευρώ.

δ) Σε κάθε νέα περίπτωση υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα (τέταρτος, πέμπτος κτλ), οι προβλεπόμενες ποινές του προηγούμενου αγώνα διπλασιάζονται", αναφέρει ο κανονισμός.

Με βάση το συγκεκριμένο άρθρο, (15, παράγραφος 2), ο Ολυμπιακός αναμένεται να κληθεί σε απολογία για την συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τίθεται θέμα τιμωρίας της έδρας του (το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι με τον Παναθηναϊκό στις 6/11).

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες