Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Εξελίξεις με Πάρντο μετά τον αγώνα!


Ο Φελίπε Πάρντο επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού  με τον Μπέντο να θέλει να του δώσει μία ευκαιρία.


Βέβαια ο αντίπαλος φάνηκε αρκετά αδύναμος όμως αυτό που κράτησε ο Μπέντο είναι πως υπήρχε μία σχετική άνεση στο επιθετικό κομμάτι και αρκετή φρεσκάδα και διάθεση από τον Πάρντο. Ο Κολομβιανός όχι μόνο κάλυπτε και πίεζε αλλά μπόρεσε να δημιουργήσει να μοιράσει παιχνίδι και φυσικά να είναι απόλυτα αποτελεσματικός στις δύο κλασσικές ευκαιρίες που του δόθηκαν για να σκοράρει πετυχαίνοντάς το και τις δύο.

Αυτό δεν άφησε ασυγκίνητο τον Μπέντο, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα πέρα από τα καθιερωμένα συγχαρητήτρια φέρεται να έχει κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Κολομβιανό εξτρέμ καθώς άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις.

Ελπίζουμε αυτή η ικανοποίηση να μην μείνει σε θεωρητικό μόνο επίπεδο αλλά να μετατραπεί και σε περαιτέρω ευκαιρίες στη βασική ενδεκάδα καθώς ο Ολυμπιακός χρειάζεται παίκτες σαν τον Πάρντο που να μπορεί να στηριχθεί ειδικά όταν παίζει απέναντι σε κλειστές άμυνες στις οποίες η ομάδα έχει ανάγκη την διείσδυση και την ταχύτητά του.


Πηγή:thrylikanea.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες