Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Η διαφορά Φιγκέιρας με Πάρντο

1530411_0

Είναι κοινό… μυστικό πως ο Φελίπε Πάρντο πρωτοεμφανίστηκε το καλοκαίρι στις προπονήσεις του Ολυμπιακού με 10 κιλά παραπάνω. Κιλά τα οποία δεν μπόρεσε να χάσει στο προβλεπόμενο διάστημα.


Όλη αυτή η κατάσταση τον έφερε πίσω και του δημιούργησε προβλήματα, όση προσπάθεια και εάν κατέβαλλε μετά. Η ποιότητα και η αξία του Κολομβιανού εξτρέμ δεν αμφισβητούνται, ωστόσο τα έξτρα κιλά για έναν επαγγελματία είναι… βάσανο. Αντίθετα ο Ντιόγο Φιγκέιρας που είχε ίδιο πρόβλημα έχασε τον απαιτούμενο αριθμό κιλών το αργότερο μέσα σε 10 μέρες δουλεύοντας και έξτρα σε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο αλλά και με τρέξιμο. Πλέον στον Φιγκέιρας δεν φαίνεται καν πως είχε το οποιοδήποτε… θέμα με τα κιλά του, ασχέτως με την όποια εικόνα του στο γήπεδο που σαφώς και προξενεί αισθητό προβληματισμό.

 Ο Πάρντο πέραν του προαναφερθέντος προβλήματος πληρώνει και το… μάρμαρο διότι ο Πάουλο Μπέντο δεν θεωρεί πως είναι στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση να βοηθήσει. Κάτι που ισχύει και για τον Δημήτρη Σιόβα και για άλλες περιπτώσεις παικτών όπως του Ανδρεά Μπουχαλάκη.

Πηγή:gazzetta.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες