Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Παραλίγο μπουνιές στο Γ. Καραϊσκάκης! Άγριος καυγάς του Τζαβέλλα με τον Γιάννη Βρέντζο!

Παραλίγο μπουνιές στο Γ. Καραϊσκάκης! Άγριος καυγάς του Τζαβέλλα με τον Γιάννη Βρέντζο!

Μετά το τέλος του ντέρμπι η κατάσταση ξέφυγε και οι δύο άνδρες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Διαβάστε ποιοι ήταν παρόντες και τι ακριβώς συνέβη…


Ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο υπήρξε στο Γ. Καραϊσκάκης αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, όπου οι Πειραιώτες νίκησαν με 2-1.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος, οι οποίοι σύμφωνα με τον ΣΠΟΡΤ ΦΜ, λίγο έλειψε να πιαστούν ακόμα και στα χέρια στα αποδυτήρια του γηπέδου, μετά από τυχαία συνάντησή τους.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στο ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής χαιρέτησε το στέλεχος του Ολυμπιακού δύο φορές, αυτός δεν του απάντησε και κάπου εκεί ...άναψαν τα αίματα! O άσος του ΠΑΟΚ θέωρησε ότι τον σνόμπαρε και τον έβρισε, εξέλιξη που έκανε έξαλλο τον Βρέντζο!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τρομερή ένταση, με φωνές και ύβρεις εκατέρωθεν, ενώ λίγο έλειψε να... πέσουν και μπουνιές. Τελικά, το επεισόδιο περιορίστηκε στα όρια του φραστικού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την εκτόνωση της κατάστασης, οι Βρέντζος και Τζαβέλλας συζήτησαν μεταξύ τους (χωρίς ωστόσο να τα βρουν) ενώ το περιστατικό δεν καταγράφηκε σε καμία έκθεση αξιωματούχων του αγώνα.

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες