Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

“Χαστούκι” στους… εξυγιαντές!

14650047_1133016593454673_2270637910898916174_n

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που ονειρεύονται. Αλλά στο εξωτερικό τους έχουν καταλάβει καλά. Και ήδη άρχισαν οι «παγωμάρες» στην πλευρά των «εξυγιαντών» που βλέπουν ότι όσα θέλουν να κάνουν, δεν θα περάσουν. Όπως μαθαίνουμε ΑΕΚ και ΠΑΟ είχαν επικοινωνία με τον διαμεσολαβητή της FIFA στο θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.


Σε μια προσπάθεια να επηρεάσουν… καταστάσεις. Από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» για το μοντέλο της ΚΕΔ, από την πλευρά των «πράσινων» για να πάρουν μέρος στις διαβουλεύσεις πριν καθοριστεί η νέα διοίκηση της ΕΠΟ από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Δηλαδή να έχουν ρόλο και στις αποφάσεις που θα παρθούν!

Πάντως, από την πλευρά της FIFA δεν μπήκαν καν στην διαδικασία συζήτησης των θεμάτων. Έχουν πάρει αποφάσεις, θα τις προχωρήσουν και θα κάνουν ότι θεωρούν ό,τι πρέπει να γίνει. Αδιαφορώντας για επιστολές και τηλεφωνήματα των «εξυγιαντών»!

Πάντως, προκαλεί απορία πώς ο άνθρωπος που ασκεί διοίκηση στην ΑΕΚ –και που όλοι γνωρίζουμε ότι δεν βάζει ευρώ- παίρνει στο τηλέφωνο τους παράγοντες της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Οι «πράσινοι» είχαν στείλει αρχικά μια επιστολή, αυτός απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί μονάχα έτσι ξέρει να εκφράζει τις… απόψεις του; Να λέει και καμία κουβέντα παραπάνω μπας και… προβληματιστούν οι συνομιλητές του; Αλλά εκεί δεν περνούν αυτά και η… πόρτα που «έφαγε» ήταν δεδομένη!

Το πιο σημαντικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι το… αποτέλεσμα αυτών των επαφών για την πλευρά της «εξυγίανσης» και των «συμμάχων». Όπως μαθαίνουμε «επικρατεί αναταραχή στους κόλπους τους, αλλά και στις τάξεις της αντιπολίτευσης στην ΕΠ0». Το ερώτημα είναι γιατί άραγε;

Μήπως γιατί βλέπουν πώς αυτά που είχαν κατά νου για να κάνουν –και ορισμένα τα κάνουν ήδη- τελείωσαν;

Μήπως γιατί πλέον δεν θα έχουν άλλοθι για τις «φάπες» στους αγωνιστικούς χώρους;
Μήπως γιατί πλέον δεν θα μπορούν να παραμυθιάζουν τους οπαδούς τους, αναζητώντας… αποκούμπι για τις ήττες στη διαιτησία;

Γιατί εάν δεν έχεις κάτι να πεις μετά από τα τρίμπαλα και τις ανάλογες ήττες, τότε το «παραμύθι» με τους μονίμως αδικημένους σχόλασε… Και τότε θα αρχίσει η πραγματική μουρμούρα από τους οπαδούς του! Ήδη έχει ξεκινήσει, αλλά τώρα αρχίσουν τα δύσκολα κι άλλες δικαιολογίες για τις αποτυχίες τους, δεν θα υπάρχουν πια!

Πηγή:redking.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες