Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Μια ωραία... ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ!

Μια ωραία... ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ!

Ο Θρύλος την έριξε στην εσωστρέφεια. Από την ξεγυρισμένη τριάρα στο Φάληρο, η ΑΕΚ έχει πάρει την κάτω βόλτα. Η κατρακύλα ξεκίνησε βέβαια πριν την επίσκεψη των προπέρσινων πρωταθλητών της Β’ Εθνικής στο Καραϊσκάκη, μετά την «λευκή» ισοπαλία με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.


Ωστόσο αφού ο Θρύλος την ξεγύμνωσε αγωνιστικά την έστειλε στην αγαπημένη της γκρίνια και μιζέρια! Μπορεί να έδειξαν ως υπεύθυνο για τα αγωνιστικά τους χάλια τον Τιμούρ Κετσπάγια και να τον αντικατέστησαν με τον Ζοζέ Μοράις, αλλά η εικόνα κόντρα στον Πανιώνιο δείχνει πολλά.

Βάλτε στην εξίσωση και την… ωραία ατμόσφαιρα που επικράτησε σήμερα στο ΟΑΚΑ από τον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες. Τι είχαμε εκεί; Καταρχήν γιούχα ημίχρονο… γιούχα τελικό! Έντονες αποδοκιμασίες και μακρόσυρτα «ουυυυυυυ» για τα αγωνιστικά χάλια της ΑΕΚ.

Τι άλλο είχαμε; Υβριστικά συνθήματα εις βάρος του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ ακούστηκε και το «αυτό δεν είναι ΑΕΚ». Ποιος να ήταν ο αποδέκτης αυτού του συνθήματος άραγε; Και για ποιο λόγο να ειπωθεί ένα τέτοιο σύνθημα για μια ομάδα που με το… στόμα διεκδικεί το πρωτάθλημα από το καλοκαίρι;

Το σίγουρο είναι ένα… Μεγάλη ζημιά σας έκανε ο Θρύλος!

Πηγή:redking.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες