Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Απίστευτο: Ο Μαρινάκης θα διαφημίζεται από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Απίστευτο: Ο Μαρινάκης θα διαφημίζεται από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Απίθανο το σενάριο κι όμως πορεί να γίνει πραγματικότητα!


Την πρότασή της για την χορηγία του πρωταθλήματος κατέθεσε στη Λίγκα η «ALTER EGO» του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία ζητάει να διαφημίζεται στις φανέλες και στα γήπεδα όλων των ομάδων της Super League.

Την Δευτέρα τα στελέχη της Super League θα συναντηθούν με τους εκπροσώπους του ΟΠΑΠ και της εταιρείας συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη «ALTER EGO», η οποία απέκτησε τηλεοπτική άδεια, σχετικά με τη χορηγία του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» από την πρόταση που κατέθεσε η «ALTER EGO» στη Λίγκα προκύπτει πως η εταιρεία του Μαρινάκη θέλει να διαφημίζεται στις φανέλες και στα γήπεδα όλων των ομάδων, μεταξύ αυτών βρίσκονται φυσικά και οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα η πρόταση των έξι σελίδων αναφέρει μεταξύ άλλων για την προβολή του σήματος της «ALTER EGO»: «σταμπωτό σήμα με σύνθετο λογότυπο στο δεξί μανίκι της φανέλας των ποδοσφαιριστών, κεντρική πινακίδα έξι μέτρων με το σύνθετο λογότυπο, δύο πινακίδες έξι μέτρων σε καθεμιά από τις γωνίες των κόρνερ στην άνω τηλεοπτική πλευρά με το σύνθετο λογότυπο, προβολή του λογότυπου σε σημαία στο γήπεδο».


Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες