Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Διαγωνισμός για προσκλήσεις με Αστάνα

Διαγωνισμός για προσκλήσεις με Αστάνα

Ενημέρωση για τον καθιερωμένο διαγωνισμό που κάνει πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού, παρείχε η ΠΑΕ, αυτή τη φορά για την αναμέτρηση με την Αστάνα, την ερχόμενη Πέμπτη.


Αναλυτικά: "Το olympiacos.org σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε, μαζί με την παρέα σας, τον αγώνα του Ολυμπιακού, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", με αντίπαλο την Αστάνα, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 3ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League, την Πέμπτη 20/10/2016 στις 22:05.

Αυτό που πρέπει να κάνετε για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση είναι να στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση site@olympiacos.org με θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΑΝΑ επισυνάπτοντας μια "ερυθρόλευκη" φωτογραφία σας! Ακόμα, θα χρειαστούν ένα ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΑΜΚΑ και ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, καθώς επίσης και μια λεζάντα με το μήνυμά σας για την ομάδα μας!

Οι τυχεροί της κλήρωσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν δημοσιευμένη τη δική τους φωτογραφία καθώς και το μήνυμα τους στην ενότητα του site μας RED WALL.

*Οι τυχεροί, που κερδίζουν από 2 προσκλήσεις ο καθένας, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 15:00 το μεσημέρι.

*Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, όλες οι προσκλήσεις-εισιτήρια θα πρέπει να είναι ονομαστικά, ενώ θα πρέπει ο κάτοχός του να δίνει τον Αριθμό Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ, έτσι ώστε να μπορέσει νόμιμα να παραλάβει το εισιτήριο - πρόσκληση του. Γι' αυτό για να είναι μία συμμετοχή στον διαγωνισμό μας έγκυρη, θα πρέπει να μας στείλετε όλα τα παραπάνω στοιχεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Συγγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Καλή τύχη σε όλους".

Πηγή:olympiacos.org
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες