Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

Δύο νικητές για το Ολυμπιακός–Αποέλ πάνε Καραΐσκάκη, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “προσφορά” του KolpoBet

 

Νέα συνεργασία που πραγματοποίησε το kolpobet.gr. Ξεκινάμε λοιπόν με τα δικά μας όπου θα μαθαίνεται τα στοιχηματικά πρώτοι εδώ όπως πάντα. Πάμε να δούμε συνοπτικά τις προτάσεις μας για σήμερα :


Το KolpoBet.gr σας πηγαίνει Καραΐσκάκη μαζί με την εταιρεία stoiximan.gr. Επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε ενίοτε να είναι απών. Έτσι το KolpoBet.gr σας δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσουν δύο τυχεροί φίλοι δύο εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα μέσα στο Γεώργιος Καραΐσκάκη με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος θα διεξαχθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 22:05 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League.  Εφόσον κάποιος έχει είδη υπάρχον λογαριασμό στον stoiximan μπορεί φυσικά να λάβει μέρος αρκεί μέσα στο mail που θα στείλει να αναγράφει ως τίτλο “Εισιτήρια Ολυμπιακού” και να αναφέρεις το mail όπου έχει κάνει εγγραφή στον stoiximan.  Το mail που θα στέλνετε τα μηνύματά σας είναι το : support@kolpobet.gr.

Εάν δεν έχετε λογαριασμό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε ένα λογαριασμό στην εταιρία Stoiximan μέσω του KolpoBet.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Μόλις ανοίξετε το λογαριασμό σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο support@KolpoBet.gr, με θέμα «Εισιτήρια Ολυμπιακού», στο οποίο θα αναγράφεται το e-mail με το οποίο γραφτήκατε στην εταιρία Stoiximan.  Για να μπείτε στην κλήρωση δεν απαιτείται να πραγματοποιήσετε κάποια κατάθεση, παρά μόνο εγγραφή.


*Για να μπείτε στην κλήρωση, πρέπει να αποστείλετε το e-mail σας στο support@ΚolpoBet.gr καθώς και το username το οποίο χρησιμοποιήσατε στην εγγραφή σας. Η προθεσμία ολοκληρώνεται στις 27.09.2016. Πολύ σημαντική σημείωση. Μην ξεχνάτε σας παρακαλούμε πολύ να κάνετε διαγραφή Cookies. 

  1. Στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησης σας, επιλέξτε το μενού του Chrome Μενού.
  2. Επιλέξτε εργαλεία.
  3. Επιλέξτε Διαγραφή δεδομένων περιήγησης.
  4. Στο πλαίσιο που εμφανίζεται, επιλέξτε “Cookie και άλλα δεδομένων ιστότοπων και προσθηκών” και “Εικόνες και αρχεία στην κρυφή μνήμη“.
  5. Στο πλαίσιο του μενού στο επάνω μέρος, επιλέξτε “αρχή του χρόνου” για να διαγράψετε τα πάντα.
  6. Επιλέξτε Διαγραφή δεδομένων περιήγησης.

Μπορείτε να δείτε όλες τις αναλύσεις συνοπτικά (Κλικ εδώ) . Επίσης υπάρχει πρόταση για το αμερικάνικο ποδόσφαιρο (ΝFL) με (Κλικ εδώ), προτάσεις από τους Tipster μας (Κλικ εδώ), και πολλά άλλα στοιχηματικά αλλά και ειδησεογραφικά πρώτοι θα τα μαθαίνετε στο KolpoBet.gr.

Μπορεί όποιος φίλος επιθυμεί να μας βρει και στα Social Media Facebooktwitter.Με εκτίμηση,

Η ομάδα του kolpobet.gr

Πηγή:kolpobet.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες