Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Χαμός με πρώην ερυθρόλευκο! Τον χώρισε η ξανθιά κουκλάρα και τον... ξεφτιλίζει στο Instagram!

 Χαμός με πρώην ερυθρόλευκο! Τον χώρισε η ξανθιά κουκλάρα και τον... ξεφτιλίζει στο Instagram!

Άνω - κάτω η σχέση, βαράει «κανόνι» και η πρώην (πλέον) τα χώνει άσχημα στον ποδοσφαιριστή!


Τι ήθελε και γύρισε στην πατρίδα του ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού; Μπορεί αγωνιστικά να άρχισε πολύ καλά τη σεζόν με την Τσίβας, αλλά στα προσωπικά του έχουμε δράματα. Πριν από περίπου τρεις μήνες είχε κάνει πρόταση γάμου στην πανέμορφη Ιλεάνα και τώρα μαθαίνουμε από ατ μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν είναι πια μαζί.

Ο χωρισμός είναι επεισοδιακός! Ο Πουλίδο ανακοίνωσε το κακό μαντάτο σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήταν καλεσμένος και η Σάλας έσπευσε να διαγράψει από τους λογαριασμούς της στα social media τις κοινές φωτογραφίες τους. Με ένα delete πάει η σχέση τους... Ακόμα και τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν μαζί, όπως η απαγωγή του παίκτη πριν από μερικούς μήνες.

Και όχι μόνο αυτό, καθώς με ανάρτησή της η Σάλας αποκαλεί ψεύτη τον Πουλίδο. «Είμαι έντιμος άνθρωπος και μπορώ να ανεχτώ πολλά πράγματα. Το μόνο που δεν μπορώ να ανεχτώ είναι ένας ψεύτης!» έγραψε και έστειλε το μηνυματάκι της!

Δείτε την τελευταία φωτογραφία της, κάποιες παλαιότερες δικές της, αλλά και κοινές με τον Πουλίδο, τον οποίο μάλλον δεν θέλει να βλέπει στα μάτια της!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ileana Salas (@ileanasalasl) στις


Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες