Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Το deal που χάλασε με τον αντι-Φιγκέιρας στον Ολυμπιακό!

Το deal που χάλασε με τον αντι-Φιγκέιρας στον Ολυμπιακό!

Οι "ερυθρόλευκοι" φέρονται να είχαν έτοιμο τον ποδοσφαιριστή που θα αντικαθιστούσε τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε...


Μετά τις κάκιστες εμφανίσεις του στα παιχνίδια με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, το μέλλον του Ντιόγκο Φιγκέιρας δεν φάνταζε ιδιαίτερα λαμπρό στον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης έμεινε τελικά στο Λιμάνι κατόπιν επιλογής του Πάουλο Μπέντο, αλλά και επειδή τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν οι πρωταθλητές με τον παίκτη που ήθελαν ως αντικαταστάτη του, αν πιστέψουμε όσα γράφτηκαν σε ρωσικό δημοσίευμα.

Ο λόγος για τον μέχρι πρότινος δεξιό μπακ της Σπαρτάκ Μόσχας, Σεργκέι Πάρσιβλιουκ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο μάνατζερ του Ρώσου αμυντικού αποκάλυψε πως ο πελάτης του τα είχε βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο το deal "κόλλησε" στα στενά χρονικά περιθώρια που έθεσε στον παίκτη η πλευρά της ελληνικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Πάρσιβλιουκ δεν μπόρεσε να λύσει το συμβόλαιό του του με τη Σπαρτάκ Μόσχας πριν τις 31 Αυγούστου, με τους "ερυθρόλευκους" να μην διαθέτουν την πολυτέλεια να τον περιμένουν, Εν τέλει, ο Πάρσιβλιουκ κατέληξε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.Image result for parshivlyuk

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες