Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα απίστευτη πρόταση – πρόκληση του Παναθηναϊκού


Το μεσημέρι της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου η οποία συγκαλέστηκε ύστερα από αίτημα του Παναθηναϊκού στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.


Γιατί έκτακτη; Γιατί η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να γίνουν και πάλι αλλαγές στον Πειθαρχικό Κανονισμό του ΕΣΑΚΕ ύστερα από μόλις δυο μήνες!

Αυτή τη φορά τα αιτήματα των πράσινων ξεπερνούν κάθε όριο και πρέπει άμεσα η Πολιτεία και ο Υφυπουργός Αθλητισμού να βάλουν ένα τέλος σε αυτή τη φαρσοκωμωδία που σκηνοθετεί ο Τάκης Μπαλτάκος.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση των νομικών εκπροσώπων των ΚΑΕ όπου και οι παρόντες πήραν μια μικρή… γεύση απο τα όσα απίστευτα θέλει ο Παναθηναϊκός να ψηφιστούν:
  • Προσδιορισμός του όρου «συνδεόμενα πρόσωπα».
  • Παροχή δυνατότητας στη ΓΣ να αποφαίνεται επί του κύρους (και την τυχόν ακύρωση) των αποφάσεων του Αθλητικού Δικαστή.
  • Κατάργηση δυνατότητας υποβολής καταγγελιών
Αυτά είναι τα τρία αιτήματα του Παναθηναϊκού τα οποία είναι επικίνδυνα. Ο Παναθηναϊκός ζητά ουσιαστικά την κατάργηση της αθλητικής δικαιοσύνης και του αθλητικού δικαστή! Να ισχύσουν δηλαδή οι νόμοι της ζούγκλας.

Οι παρευρισκόμενοι νομικοί σύμβουλοι κράτησαν αρνητική στάση ως προς τα δυο τελευταία αιτήματα, ενώ για το πρώτο ο Ολυμπιακός πρότεινε: να υπάρξει προσδιορισμός σε «πρόσωπα που συνδέονται ή σχετίζονται με τη διαχείριση, διοίκηση ή ιδιοκτησία των ΚΑΕ», επί του οποίου επιφυλάχθηκε η ΚΑΕ ΠΑΟ.

Οι προτάσεις ωστόσο που θα έρθουν προς ψήφιση στην Γενική Συνέλευση της Πέμπτης μπορεί να είναι διαφορετικές και σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει ο Παναθηναϊκός ως τώρα, μην εκπλαγείτε αν ζητήσει ακόμα και την τοποθέτηση των Μπαλτακου και Παπαδόπουλου στη θέση των Αθλητικών Δικαστών! Για όλα είναι ικανοί και μένει να δούμε ποιες ομάδες και ποιοι πρόεδροι θα σηκώσουν κεφάλι και δεν θα επιτρέψουν να γραφτεί η χειρότερη σελίδα στην ιστορία του επαγγελματικού μπάσκετ.

Πηγή:rednews.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες