Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Δηλώσεις Μπέντο για Καρντόσο, Ιντέγε και Μάριν!

Μπέντο για Καρντόσο, Ιντέγε και Μάριν!

Διαβάστε τι δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο για την εξάρα του Ολυμπιακού επί της Βέροιας και για τους Καρντόσο, Ιντέγε και Μάρκο Μάριν.


Αναλυτικά, όσα είπε ο Πορτογάλος κόουτς στην συνέντευξη Τύπου:
Για το ότι είναι από τα ματς που λέει πως δεν γίνεται με τίποτα να έχει παράπονο από τους παίκτες του: Όσον αφορά στην συμπεριφορά των παικτών εννοείται πως θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι για το πως έκαναν φάσεις, κυνήγησαν τα γκολ και έβαλαν από τρία σε κάθε ημίχρονο. Είμαστε ευχαριστημένοι. Κατανοήσαμε πολύ καλά το τι έπρεπε να κάνουμε. Σε γενικές γραμμές αμυντικά δεν είχαμε προβλήματα. Το μόνο που θα μπορούσαμε να πούμε πως παράπονο ήταν το 1 γκολ που δεχθήκαμε αλλά όταν έχεις βάλει έξι τέρματα.

Το ότι πίσω από τον Ιντέγιε είχε τρεις επιθετικογενείς παίκτες με συνεχή κίνηση που πάταγαν περιοχή και άλλαζαν πλευρές και συνέκλιναν προς το κέντρο: Αυτό ήταν σήμερα ακριβώς το σχέδιο. Θέλαμε κινητικότητα και συνέχεια πίσω από τον φορ. Για να φέρουμε προ εκπλήξεως τον αντίπαλο και να πετύχουμε αυτό που θέλαμε. Δεν ξέρουμε εάν θα έχουμε την ίδια στρατηγική και στην συνέχεια αλλά αυτό ζητάμε. Κίνηση από όλους τους παίκτες πίσω από τον φορ.

Το εάν περίμενε σήμερα η ομάδα του να βάλει έξι γκολ και να πετύχει τέτοια νίκη: Δεν πιστεύω πως κάτι τέτοιο περιμένουμε για να θεωρηθούμε φαβορί. Μία ομάδα σαν και εμάς με τα όσα έχουμε καταφέρει σίγουρα είναι φαβορί. Ξεκινήσαμε πολύ καλά όμως δεν θεωρώ πως από τα γκολ που βάζεις μπορείς να κρίνεις την αξία σε ένα ματς. Δεχόμαστε τον τίτλο του φαβορί. Υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμα να παιχθούνε. Υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμα για να αποδείξουμε την αξία μας.

Τους Καρντόσο και Ιντέγιε μαζί: Είναι μία απόφαση που πάρθηκε μες στο ματς. Δεν το είχαμε σχεδιάσει. Πήραμε την απόφαση λόγω της εξέλιξης του αγώνα. Μπορεί να το ξαναδούμε. Στο ρόστερ μας έχουμε πολλές λύσεις και μπορούμε να δούμε διαφορετικά πράγματα στην συνέχεια.

Τον Μάριν και την εξαιρετική απόδοσή του: Είναι πολύ δύσκολο να σας πούμε τι θα γίνει στα επόμενα ματς. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον Μάριν που μπορεί να παίξει και ως οργανωτής και ως εξτρέμ. Έχει μεγάλη ποιότητα, τεχνική κατάρτιση και μπορεί να παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Θα εξαρτηθούν όλα από τις ανάγκες των αγώνων.

Τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την στάση απέναντι στον Ολυμπιακό: Πρέπει να αποδεχθούμε κάποια κατάσταση. Αυτή είναι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να επιδιώξουμε να προσαρμοστούμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Εγώ επικεντρώνομαι μόνο στην δουλειά μου. Να ετοιμάζω την ομάδα μου και τους παίκτες μου. Δεν ακούω κάτι άλλο και δεν ασχολούμαι με κάτι άλλο.

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες