Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Πρώην του Ολυμπιακού "παίζει" δυνατά για Άρη!

Πρώην του Ολυμπιακού "παίζει" δυνατά για Άρη!

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή προσπαθεί να κάνει ο Άρης με Έλληνα παίκτη που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό!


Στον Άρη δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν ό, τι είναι δυνατό για να κερδίσουν την άνοδο στη Superleague φέτος και για αυτό έχουν κάνει πολλές και σημαντικές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι που έχουν δυναμώσει πολύ την ομάδα.

Πάντως, ακόμα δεν έχουν τελειώσει, αφού αναζητούν έναν παίκτη στο κέντρο της άμυνας, με την περίπτωση του Τάσου Αυλωνίτη να εξετάζεται και πάλι!

Ο 26χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, με όρο να μην υπογράψει σε ανταγωνίστρια ομάδα της Superleague και οι Κίτρινοι είχαν κοιτάξει την περίπτωσή του, αλλά την παράτησαν λόγω του προβλήματος που είχε στους κοιλιακούς.

Όμως, επανέφεραν το θέμα στην επιφάνεια καθώς τα περιθώρια για μεταγραφή στενεύουν και ο Αυλωνίτης αποτελεί εξαιρετική λύση για το κέντρο της άμυνας της ομάδας.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Έλληνας αμυντικός να μείνει ανενεργός μέχρι τον Γενάρη, καθώς φαίνεται πως έχει πρώτη προτεραιότητα να βρει σύλλογο στο εξωτερικό.
Αποτέλεσμα εικόνας για αυλωνιτης sportdog

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες