Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Έξαλλος Μπέντο στο Ρέντη: "Τώρα θα σας πω εγώ..."!

Έξαλλος Μπέντο στο Ρέντη: "Τώρα θα σας πω εγώ..."!

Ποιος είδε τον Πορτογάλο και δεν τον φοβήθηκε! Γιατί τα πήρε στο κρανίο και τι τρομερό κάνει για να αντιμετωπίσει το θέμα; Έχουν πάθει πλάκα και οι ρεπόρτερ τού Ολυμπιακού!


Τις τελευταίες ημέρες κανείς δε δείχνει σίγουρος για το τι ακριβώς συμβαίνει στα εσωτερικά τού Ολυμπιακού και το ποιο είναι το πλάνο τού Πάουλο Μπέντο για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα.

Όπως θα έχετε προσέξει, τα "ερυθρόλευκα" ρεπορτάζ είναι διφορούμενα και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος γι' αυτό.

Σκεφτείτε μόνο τι έχει γραφτεί τις τελευταίες ώρες. Από τη μία, ο Κώστας Φορτούνης θεωρείται πως θα μείνει στον πάγκο λόγω τραυματισμού και ξαφνικά καταλήγει εκτός αποστολής χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση. Το θέμα παραμένει στην επικαιρότητα, αλλά κανείς δε γνωρίζει ποια θα είναι η τύχη του παίκτη για το κυριακάτικο παιχνίδι, καθώς κάποιοι εκτιμούν ότι θα παίξει βασικός και κάποιοι ότι θα μείνει στον πάγκο.

Τη μία είναι έτοιμος να ντεμπουτάρει για φέτος ο Κώστας Τσιμίκας στη θέση του τραυματία Ντε Λα Μπέγια και την επόμενη γράφεται πως ο 47χρονος τεχνικός δοκιμάζει τον ...Σεμπά σε θέση αριστερού μπακ! Τη μία ο Μπράουν Ιντέγε μπαίνει στην ενδεκάδα και την επόμενη αντικαθίσταται από τον Γκονσάλο Πασιένσια. Φοβερά πράγματα...

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρέπει να υπάρχει μία αιτία πίσω από όλες αυτές τις πληροφορίες που συγκρούονται μεταξύ τους και αυτή δεν είναι άλλη από τις ...διαρροές!

Ο Πάουλο Μπέντο φέρεται να τα έχει πάρει στο κρανίο με το γεγονός ότι κάποιοι από το εσωτερικό τής ομάδας διαρρέουν στον Τύπο τα πράγματα που δοκιμάζει στην προπόνηση και θεωρεί πως αυτό πρέπει να σταματήσει, καθώς του αφαιρεί τη δυνατότητα να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους του.

Συγκεκριμένα, κατάλαβε τι παίζεται όταν είδε την ενδεκάδα που ετοίμαζε πριν από το παιχνίδι με την Αρόουκα χαρτί και καλαμάρι σε όλα τα Μέσα και φυσικά ήταν κάτι που τον ξένισε απίστευτα.

Τι σκέφτηκε, λοιπόν, να κάνει ο Πορτογάλος για να αντιμετωπίσει αυτό το φαινόμενο; Ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα στις προπονήσεις ώστε να μην επιτρέψει σε αυτούς που διαρρέουν τις πληροφορίες να έχουν καθαρή εικόνα για το τι ετοιμάζει! Κι απ' ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει περίφημα!

Ωστόσο, αυτός είναι ο πρώτος τρόπος τής αντιμετώπισης των διαρροών. Ο δεύτερος θα είναι να βρει τους υπαίτιους γι' αυτές και να τους συνετίσει αναλόγως προκειμένου να μπορεί να κάνει τη δουλειά του απερίσπαστος.

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες