Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Απάντηση του Ολυμπιακού στον Τσακίρη!

Απάντηση του Ολυμπιακού στον Τσακίρη!

Oι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν την απάντησή τους στον μεγαλομέτοχο του Πανιωνίου για τα λεγόμενά του σχετικά με τη μεταγραφή του Σάμαρη.


Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης κατηγόρησε εμμέσως τον Ολυμπιακό ότι δεν απέδωσε στον Πανιώνιο το ανάλογο ποσοστό μεταπώλησης από την πώληση του Ανδρέα Σάμαρη στη Μπενφίκα, γεγονός που προκάλεσε των αντίδραση των "ερυθρολεύκων".

Συγκεκριμένα, η πειραιώτικη ΠΑΕ υποστήριξε ότι τα λεγόμενα του κ. Τσακίρη είναι λανθασμένα και πως τα δικαιώματα του παίκτη είχαν αγοραστεί εξ' ολοκλήρου πριν την μετέπειτα πώλησή του.

Αναλυτικά, η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο κ. Τσακίρης δεν ήξερε τι έλεγε σχετικά με τον Σάμαρη. Τα δικαιώματά του Σάμαρη αγοράστηκαν εξ ολοκλήρου 5 μήνες πριν τη μεταγραφή του στη Μπενφίκα".

Η παραπάνω τοποθέτηση έφερε εκ νέου αντίδραση από την ΠΑΕ Πανιώνιος η οποία μέσω του προέδρου της, Χρήστου Δάρρα, υποστήριξε το εξής:

"Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, σχετικά με την πώληση του ποδοσφαιριστή Σάμαρη και του ποσοστού μεταπώλησης που κατείχε ο Πανιώνιος. Θέλω να τους πληροφορήσω ότι η υπόθεση αφορά την προηγούμενη διοίκηση, η οποία είναι υπόλογη στον κόσμο του Πανιωνίου και θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη".

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες