Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Στον αέρα η υποψηφιότητα της συμμαχίας για την ΕΠΟ!Οι εκλογές της ΕΠΟ θα γίνουν οριστικά και αμετάκλητα στις 26 Οκτωβρίου στα Χανιά, ύστερα από την απόρριψη της προσφυγής της αντιπολίτευσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο.


Ωστόσο, όπως επισημαίνει η εφημερίδα «Goal», σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν από τις δικαστικές εκκρεμότητες που έχει εδώ και 6,5 μήνες ο υποψήφιος πρόεδρος της αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Γραμμένος. Αυτές μπορεί να τον ρίξουν από τη θέση του επικεφαλής της ΕΠΟ, εφόσον εκλεγεί και τιμωρηθεί!

Στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τις 18 Μαρτίου από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Μπαξεβάνη, για «πλαστογραφία» και «δυσφήμιση του αθλήματος», αλλά η υπόθεση παραμένει στα… συρτάρια της Επιτροπής Δεοντολογίας και ακόμη δεν έχει εκδικαστεί. Ο Β. γραμμένος (όπως και οι άλλοι επτά κατηγορούμενοι) μπορεί να αθωωθεί, στην αντίθετη περίπτωση, όμως, κινδυνεύει «με απαγόρευση να μετέχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για μια χρονική περίοδο τουλάχιστον 12 μηνών και χρηματική ποινή από 15.000 ευρώ έως 50.000 ευρώ»! Όλα αυτά, σύμφωνα πάντα με άρθρο 30 παράγραφος 2 του πειθαρχικού κώδικα για παραβάσεις αξιωματούχων ομάδας. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Β. Γραμμένος είναι αξιωματούχος Ενωσης.

Η περίπτωση αυτή αφορά σε τρεις περιπτώσεις πλαστογραφίας και χρήσης πλαστού εγγράφου: η πρώτη για δελτίο ταυτότητας και δελτίο πιστοποίησης (ταυτότητα πάγκου) και οι άλλες δυο δελτίο πιστοποίησης (ταυτότητα πάγκο) προπονητή. Το Δ.Σ. της ΕΠΟ, στις 3 Μαρτίου, έστειλε την υπόθεση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και στην ποινική Δικαιοσύνη, αλλά από τις 18 Μαρτίου κι έπειτα… ούτε φωνή, ούτε ακρόαση!!

Όπως τονίζεται στην πειθαρχική δίωξη: 1. Η υπογραφή του Β. Γραμμένου υπάρχει στο δελτίο πιστοποίησης του προπονητή Αριστοτέλη Κιάκη, που είχε κάνει χρήση πλαστής ταυτότητας. 2. Κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-16 η ΕΠΣ Μακεδονίας, της οποίας πρόεδρος είναι ο Β. Γραμμένος, εξέδωσε δυο πλαστές ταυτότητες στον πρώτο προπονητή Ιωάννη Παγώνη και στον βοηθό προπονητή Δημήτριο Γεωργακόπουλο, για την ομάδα της γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας ΑΠΕ Λαγκαδά, παρότι για την κατηγορία αυτή τα δελτία πιστοποίησης προπονητή τα εκδίδει μόνο η ΕΠΟ.

Πηγή:redking.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες