Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Πουλίδο: "Γι` αυτό έφυγα από τον Ολυμπιακό"

"Γι` αυτό έφυγα από τον Ολυμπιακό"

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «ESPN Radio Formula» της πατρίδας του μίλησε ο Άλαν Πουλίδο, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να αναφέρεται στο λόγο για τον οποίο επέστρεψε στο Μεξικό.


«Η Τσίβας είναι μια ομάδα που θα με βοηθήσει να πολλές συμμετοχές, αυτό που ψάχνω για να επανέλθω στο επίπεδο μου που με έφερε στην εθνική και ξέρω ότι αν κάνω τα πράγματα σωστά στην Τσίβας θα λάβω μια κλήση και προφανώς για μένα αυτός είναι ένας στόχος.

Για μένα δεν είναι πισωγύρισμα η επιστροφή μου, αλλά ερχόμενος στην Τσίβας θα προσπαθήσω να είμαι στην καλύτερη κατάσταση και να γυρίσω στην εθνική ακόμη και στην Ευρώπη πάλι κάποια στιγμή»

Μεταξύ άλλων ο Μεξικανός επιθετικός τόνισε βέβαια πως δεν περίμενε να επιστρέψει τόσο γρήγορα στην πατρίδα του: «Πάντα προσπαθείς να παλεύεις για τα όνειρά σου, θεωρώ τον εαυτό μου ένα άτομο που πάντα παλεύει και προσπαθεί να πετύχει όσα σχεδιάζει. Εκείνη την εποχή, ήμουν αποφασισμένος να εκπληρώσω ένα συγκεκριμένο όνειρο, να αγωνιστώ στην Ευρώπη, να δοκιμαστώ στο Champions League και στο Europa League. Ίσως δεν περίμενα ή σχεδίαζα να επιστρέψω τόσο σύντομα στο Μεξικό, αλλά το ποδόσφαιρο έχει τόσα απρόοπτα και οι καταστάσεις μεταβάλλονται. Νομίζω πάντως ότι έμαθα αρκετά πράγματα που θα με κάνουν καλύτερο να συνεχίσω ό,τι κι αν έρθει».

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες