Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Έξαλλος ο Ρομπέρτο! Τι δήλωσε για το μέλλον του...

Έξαλλος ο Ρομπέρτο! Τι δήλωσε για το μέλλον του...

Ο Ισπανός τερματοφύλακας τα... πήρε με όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες και έδωσε την απάντησή του.


Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ρομπέρτο να έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Εσπανιόλ να τον αφήσει ελεύθερο τον Ιανουάριο εξαιτίας του παραγκωνισμού του έχουν κάνει έξαλλο τον Ισπανό γκολκίπερ, ο οποίος αναγκάστηκε να τα διαψεύσει μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook.

O πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δημοσίευσε ένα μήνυμα με το οποίο υποστηρίζει ότι δεν σκέφτεται να φύγει από τον καταλανικό σύλλογο και πως θα συνεχίσει να προπονείται και να παλεύει καθημερινά για να κερδίσει ξανά τη θέση του στη βασική ενδεκάδα.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Ρομπέρτο:

"Σχετικά με την είδηση που δημοσιεύεται χθες και σήμερα σε διάφορα Μέσα, σχετικά με το ενδιαφέρον μου να φύγω από την Εσπανιόλ, είμαι αναγκασμένος να να προβώ στην παρακάτω δήλωση, διαψεύδοντας αυτή την πληροφορία.

Είναι ψέμα ότι έχω επικοινωνήσει στο περιβάλλον μου την επιθυμία να φύγω από το σύλλογο, όπως δημοσιεύεται.

Είναι ξεκάθαρο ότι η κατάστασή μου αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτή που επιθυμώ. Η ευτυχία μου έρχεται σε συνάρτηση της δικής μου επιτυχίας και αυτής του συλλόγου, οπότε τώρα δεν μπορώ να είμαι σε απόλυτη ευτυχία.

Παλεύω, όμως, καθημερινά με υγιή και ανταγωνιστικό τρόπο για να αντιστρέψω την κατάστασή μου, σεβόμενος τις αποφάσεις του προπονητή μου, με στόχο να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον ίδιο στόχο που έχει από την πρώτη μέρα που με κάλεσε για να υπογράψω.

Για να νιώσω πως είμαι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για το καλό του συλλόγου για πολλά χρόνια. 

Προσωπικά, δημοσιεύω αυτή τη δήλωση ώστε να αποκρούσω οποιαδήποτε αρνητική πτυχή υπάρξει και μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της ομάδας ή την δική μου εικόνα".Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες