Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΟΜΒΑ! Ατάκα φωτιά Μπέντο για Φορτούνη: «Πρέπει να αλλάξει»

Ατάκα φωτιά Μπέντο για Φορτούνη: «Πρέπει να αλλάξει»

Δεν έμεινε ασχολίαστος από τον Πορτογάλο ο αποκλεισμός του Έλληνα άσου. Ποια δήλωση θα ξεσηκώσει και άλλες συζητήσεις μετά το Καυτατζόγλειο.


Το θέμα των ημερών ήταν ο αποκλεισμός του Κώστα Φορτούνη από την αποστολή του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ο παίκτης δήλωνε πανέτοιμος στο περιβάλλον και δεν μπορούσε να κατανοήσει την ατάκα του προπονητή του. Οι Πειραιώτες πάντως κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη και μάλιστα με ανατροπή, χωρίς τη βοήθεια του 23χρονου μεσοεπιθετικού.

Αναφορά στην υπόθεση Φορτούνη έκανε και ο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση του Καυτατζογλείου. Ο Πορτογάλος δήλωσε μεν την εμπιστοσύνη του στον ποδοσφαιριστή, τόνισε δε ότι πρέπει να αλλάξει κάτι.

«Σε κάθε παιχνίδι επιλέγουμε τους καλύτερους. Εμπιστεύομαι τον Φορτούνη. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε να βρει τον καλό εαυτό του. Του έχουμε ξεκαθαρίσει τι θέλουμε από εκείνον και τι πρέπει να αλλάξει. Έχει τεράστιο ταλέντο αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν αρκεί μόνο το ταλέντο», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Ολυμπιακού.

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες