Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΙΚΟ! ΤΡΕΛΕΣ ατάκες μετά το Ηρακλής-Ολυμπιακός!

Τρελές ατάκες μετά το Ηρακλής-Ολυμπιακός!

Τα ευτράπελα της συνέντευξης Τύπου, η σάουνα, τα χρωστούμενα και οι μπηχτές προς τη διοίκηση του “γηραιού”.


Ο Ηρακλής μπορεί να στάθηκε στο ύψος του και να τίμησε την ιστορία του απέναντι στον Ολυμπιακό, η ομάδα όμως είναι γνωστό, ότι έχει πολλά προβλήματα, οικονομικής φύσεως.

Όταν λείπει ο παράς τότε δημιουργούνται επιπρόσθετες συνέπειες που αφορούν οργανωτικά θέματα. Για παράδειγμα μετά την αναμέτρηση, στην αίθουσα Τύπου του Καυτατζογλείου δεν υπήρχαν καρέκλες ώστε οι δημοσιογράφοι να κάνουν τη δουλειά τους.

Ναι καλά διαβάσατε, οι συνάδελφοι εργάστηκαν όρθιοι, όπως όρθιοι απηύθυναν τις ερωτήσεις προς τους δύο προπονητές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως δημιούργησε η έλλειψη air codition, η οποία δημιούργησε αποπνικτική ατμόσφαιρα. Μιλάμε οι άνθρωποι μπήκαν σε συνθήκες σάουνας. Μέχρι και ο Νίκος Παπαδόπουλος έσταζε από τον ιδρώτα Όταν έγινε έκκληση προς τον τεχνικό του Ηρακλή, τότε εκείνος αναφώνησε από αγανάκτηση: «εδώ χρωστούνε 174.000 ευρώ στους παίκτες, air codition θα ανάβανε;».

Γενικά ο προπονητής του «γηραιού» ήταν απογοητευμένος και ιδιαίτερα προβληματισμένος. Οι ρεπόρτερ του Ηρακλή έκαναν στοχευμένες ερωτήσεις, για να ασκήσει κριτική στην (ανύπαρκτη) διοίκηση. Ο Έλληνας τεχνικός όμως προτίμησε να τα ψάλλει off the record. Α

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες