Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτόν «βλέπουν» για προπονητή στον Ολυμπιακό!

Αυτόν «βλέπουν» για προπονητή στον Ολυμπιακό!

Τον γουστάρουν με τρέλα στον Πειραιά και θεωρούν ότι έχει τα προσόντα να γίνει ένας εξαιρετικός κόουτς. To πιο φοβερό απ' όλα; Μέχρι και ο ...Μπέντο έχει αυτή την άποψη!


Ο Ολυμπιακός δε ψάχνει σε καμία περίπτωση για προπονητή, καθώς ο Πάουλο Μπέντο έχει ξεκινήσει θετικά τη θητεία του στο Λιμάνι, τουλάχιστον από πλευράς αποτελεσμάτων.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι στον Πειραιά δεν μπορούν να κάνουν... μελλοντικές σκέψεις για τον ερυθρόλευκο πάγκο, μιας και υπάρχει ένας άσος που τους έχει ξετρελάνει με τις προπονητικές ικανότητες που δείχνει να έχει.

Ο λόγος για τον Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος είναι γνωστό στου Ρέντη ότι λειτουργεί κι ως δεύτερος προπονητής στον Ολυμπιακό, εκτός, φυσικά, από παίκτης.

Μάλιστα, ο Αργεντινός αστέρας δεν καθοδηγεί μόνο τους συμπαίκτες του εντός γηπέδου, όπως πολύ συχνά έχουμε διαπιστώσει, αλλά και εκτός, καθώς με διαρκείς συμβουλές τους εξηγεί πώς πρέπει να παίζουν.

Όλα αυτά, βέβαια, συμβαίνουν με τις ...ευλογίες τού Πάουλο Μπέντο, ο οποίος εκτιμάει ιδιαίτερα την εμπειρία τού Εστεμπάν Καμπιάσο και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι πριν από κάθε προπόνηση τής ομάδας οι δύο τους τα λένε για αρκετή ώρα σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να αγωνίζεται η ομάδα, ή πώς μπορούν αξιοποιηθούν κάποιοι παίκτες.

Στον Ολυμπιακό θαυμάζουν τον σπουδαίο Αργεντινό γι' αυτό το γεγονός και δεν είναι λίγοι αυτοί μέσα στο σύλλογο που πιστεύουν ότι ο Εστεμπάν Καμπιάσο μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός κόουτς.

Μάλιστα, γίνονται από τώρα σκέψεις για το πώς θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τον έμπειρο μέσο, όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του, ενδεχομένως και στο τέλος αυτής της σεζόν, μιας και ήδη έχει μπει στο 37ο έτος τής ηλικίας του.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, οι Ερυθρόλευκοι να προσφέρουν στον Αργεντινό άσο κάποιο πόστο προπονητή στις μικρότερες ομάδες, ή και στην πρώτη ομάδα, πιθανότατα αρχικά ως βοηθός, μέχρι να μαζέψει εμπειρίες σε αυτό το ρόλο.

Πάντως, ο Πάουλο Μπέντο σίγουρα θα τον ήθελε στο πλευρό του, αν βρίσκεται στον πάγκο τού Ολυμπιακού, όταν ο παίκτης αποσυρθεί από τη δράση...
Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες