Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Φοβερή αποθέωση για Ολυμπιακό: «Έχει σούπερ ομάδα»!

Φοβερή αποθέωση για Ολυμπιακό: «Έχει σούπερ ομάδα»!

Ούτε οι οπαδοί των Πειραιωτών δεν μιλάνε τόσο καλά για την ομάδα τους...


Πολύ δύσκολο παιχνίδι χαρακτήρισαν το αυριανό για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Γιουνγκ Μπόις, Άντι Χίτερ, και ο τερματοφύλακας Ίβο Εμβόγκο.

«Αντιμετωπίζουμε την πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και το δείχνουν αυτό οι τίτλοι του τα τελευταία χρόνια και οι παρουσίες του στο Champions League. Έχει έναν Πορτογάλο προπονητή, που θέλει η ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, με παίκτες που έχουν καλή τεχνική. Άρχισαν πολύ καλά στο πρωτάθλημα παρά τη διακοπή που υπήρχε. Ξέρουμε πως δεν έχουν τόσα παιχνίδια στα πόδια τους και προσπαθούν να βρουν ρυθμό, αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ανέφερε ο Αυστριακός προπονητής.

«Δεν ξέρω αν μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για 90 λεπτά. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλη ποιότητα, αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με το δικό μας ρυθμό, με το δικό μας στυλ», πρόσθεσε.

Ο τερματοφύλακας της Γιουνγκ Μπόις, Ίβο Εμβόγκο, δήλωσε: «Παίζουμε στην έδρα μας απέναντι σε μια σούπερ ομάδα και θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη κόντρα σε έναν αντίπαλο που έπαιζε κάθε χρόνο στο Champions League».

Πηγή:
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες